slide show

Hej från Singapore!

Hej från Singapore!!

Åh äntligen är vi framme efter 12 timmars flygresa. Det är ju aldrig kul men det gick över förväntan faktiskt. Stödstrumpor for life. 
(null)

(null)
Vi kom fram till Köpenhamn i helt okej tid. Flyget var överbokad så de frågade om vi vill få 6 tusen kronor var och mellanlanda i Frankfurt, nej tack! 

Singapore airlines som vi flög med var bra, gillade det mer än Emirates till Dubai. Dock köpte vi till extra benutrymme så det var nice. Familjen som satt brevid oss för dock sjukt jobbiga och ungen grät typ konstant :)) jag lyckades sova lite på planet. 
(null)
(null)
(null)
Efter 12 timmar möttes vi en Singapores flygplats som är nice! Trevlig personal, rent, fräscht och grönt. 
(null)
Vi tog taxi från flygplatsen till hotellet. Mitt första intryck av Singapore hittills (från flygplatsen till hotellet) är varmt, rent och grönt. Ser ut som en djungel mitt i city typ. Vi körde förbi Marina Sand Bay och Singapore flyer. 
(null)
Är nöjd med både rum och wi-fi! Hotellet verkar ligga centralt. Nu är klockan snart 11 här och vi ska ut för att äta någonstans, kolla in lite omgivningar och kanske shoppa?

Det är ju natt i Sverige så egentligen borde man typ..sova? Men det kan jag ju inte nu, slöseri med tid. Ska försöka ställa om till + timmar plus direkt. Kommentarer
» Lars

Tack för stödstrumpor. Jag håller med dig. Långflygningar suger. Singapore är ett vackert ställe.

Svar: Stödstrumpor är verkligen grymt! Har du varit i Singapore? :)
Carro

Ja men det är en del år sedan


Kom ihåg


Trackback