En torsdag

Hej på er!
 
Vad roligt att mitt inlägg om diabetes uppskattades, statistiken höjdes verkligen. Hoppas vissa av er vill stanna på bloggen :) På tal om diabetes så har dagen varit kaos. Igår hade jag jättebra blodsocker men hela natten låg det högt och det gick verkligen att att få ner. Tog inslin under hela dagen och mådde såå illa, sen på eftermiddagen blev det tydligen alldeles för mycket insulin för jag fick superlågt blodsocker och var tvungen att åka till Ica och köpa glass. Vid lågt blodsocker kommer migrän som ett brev på posten så nu har jag superont :)))) Ja det är verkligen en rollercoster det där. 

Hur som helst så var jag äntligen på jobbet idag. Stannade hemma både tisdag och onsdag ju. Mår fortfarande inte på topp men bättre. Saknade jobbet för mycket <3 Var superkul att komma tillbaka vilket också uppskattades av eleverna. Kul! 
 
Ikväll ska jag verkligen bara ta det lugnt. Kolla på tv och vila. Älskar såna kvällar. Hade varit ännu bättre om viruset kunde släppa så att jag kan få i alla fall några timmar utan migrän? :))))) Längtar så mycket till helgen, ska inte göra något alls, underbart. Jag är verkligen introvert haha, längtar efter ensamhet. Kommentarer

Så himla fin bild och så kul att du gillar att vara tillbaka<3

» Lars

Hej. Stackare att det skiftar så i blodsockret
Måste vara jobbigt
Hoppas du får en bra lugn helg Jag följer gärna din blogg

Svar: Ja det är väldigt jobbigt när blodsockret går upp och ner hela tiden :(Vad roligt att du vill följa min blogg! Välkommen hit :)
Carro


Kom ihåg


Trackback