Vilken dag..

Hej på er!

Jag har lov!!!! Alltså hur skönt, på riktigt? Jag känner verkligen att jag, min kollegor och alla elever behöver detta. Vi är alla trötta och min kropp skriker efter ledighet. Känns helt underbart. Några dagar hemma nu innan jag åker till Dublin och sen är det ledigt några dagar till. 10 dagar ledighet - helgerna inräknade! Kommer dock sakna mina elever, alltid något roligt som händer på jobbet ju. 
Idag har jag sett ut såhär. Bilden är dock från tidigare i veckan för idag var jag absolut inte lika fräsch. Fick galet ont i magen igårkväll, fattade 0. Kändes precis som mensvärk men skulle ju inte få mens förrän om 1 vecka. Men jo tydligen tyckte min kropp att det var dags redan nu. Kände bara för att gråta imorse när jag hade fett ont, var tvungen att åka till jobbet och inte nog med det till sjukhuset i Kristianstad för att få botoxsprutor. Ville dra täcket över mig och vakna till bättre tider. Sminka mig kunde jag inte heller, inte bra när man ska få botox så jag såg ut som ett spöke.. 

Överlevde i alla fall dagen på något konstigt sätt. Fick runt 30 sprutor i huvud, käke, axlar och nacke. Ingen trevlig stund, känns som ett straff.. framför allt sprutorna i käken, går inte förklara den känslan men känns som om jag blir helt förlamad i typ en halv minut varje gång. Så sjukt obehagligt så spyr nästan av tanken. Mår inte på topp nu, har ont överallt och är verkligen jättetrött så jag tänkte sova. God natt på er.❤️️Kommentarer

Åh så tråkigt att du hade en sån dag :(

Svar: ja det är aldrig roligt med såna dagar :(
Carro


Kom ihåg


Trackback