Travel the world

 
Som ni vet så älskar jag att resa, har jag ingen resa inplanerad så känns livet ganska tråkigt. Jag lever efter mottot If travelling was free you´d never see me again. Jag känner mig så levande varje gång jag får ut och resa. Vi har olika prioriteringar här i livet och stora delar av min lön lägger jag på just resor.
 
Jag har ett flertal gånger fått kommentarer om jag kan tipsa om billiga resesidor, var jag beställer mina resor ifrån och liknande och självklart kan jag det! Hotels.com är en sådan där superbra sida som jag älskar att kolla in. Jag kan flera gånger skriva in resor som jag vet att jag inte ens har råd med men planera vilket hotell jag skulle vilja bo på där.
 
Passa på att hämta just din rabattkod från Rabble på Hotels.com HÄR. Och det bästa av allt? Det är inte bara en rabbatkod utan du kan välja mellan flera olika. Vad sägs om 10% rabatt på hotell, 40% (!!) rabatt på sista minutenhotell eller var 10e natt gratis? Alla dessa rabatter plus fler hittar ni på länken ovan. 
Hade jag bara kunnat åka iväg var som helst just nuu så hade jag valt Vincci Gala i Barcelona, hur fint? Jag vill så gärna besöka Barcelona och vill bo på ett modern hotell som detta. Jag och mamma har en liten plan gällande Barcelona som innefattar en rejäl överraskning, hoppas hoppas det blir av!
 
Amsterdam är en annan stad jag så gärna vill besöka, vet inte riktigt varför men efter The Fault in Our Stars som är min favoritfilm så väcktes ett intresse för Amsterdam, måste dit!
Conscious Hotel Museum Square - Amsterdam är ett 3 stjärnigt hotell. Skogen påminner om Sverige, kan det bli mer svenskt haha? Gillar detta rummet, enkelt men häftigt. 
 
Det bästa med Hotels.com är att det finns hotell för alla plånböcker. Allt från superfancy 5-stjärniga hotell om man är ute efter lyx till enkla 2 stjärniga rum eller vandrarhem om man istället vill lägga pengar på upplevelsen. Nästa gång ni ska resa iväg så rekommenderar jag er att kika in på Hotels.com istället för Ving, Tui eller liknande. Jämföra priser skadar ju aldrig :)
 
Vad gillar ni för typ av hotell? Och var går drömresan? Får jag bara välja en plats just nu så går det inte!! 2 - New York och Aruba. Kommentarer
» Anita

Vill åka till Grönland :D

Svar: Åh spännande! Grönland verkar ha amazing natur :D
Carro

Bra tips! <3 Kramis

Svar: :)<3
Carro


Kom ihåg


Trackback