slide show

Ska jag köpa bil??

Gissa vad jag har gjort idag? Jag har kollat på bilar!! Hjälp, det kändes så vuxet haha. Jag är på väg att köpa min allra första bil!! :) Dyraste köpet i hela mitt liv och för mina egna pengar, fatta känsan.
Ett av mina lifegoals är att äga en Audi och när jag såg denna blev jag helt KÄR, alltså wow den är så fin! Satte mig bakom ratten, drööööm. Dock är priset inte lika drömmigt, den kostar cirka 350 000 kr och det är bara att glömma just nu. Jag har precis fått jobb och prioriteringar är resor och lite andra saker just nu så den drömmen får jag lägga på hyllan några år. Planen är att köpa en helt ny Audi om cirka 4 år och det vet jag att jag kommer uppfylla. Sen är det kanske inte det allra smartaste att köpa en Audi som en förstabil, känner att jag måste ha mycket mer erfarenhet för att köra en sådan dyr bil + att försäkring och alla delar till Audi är mycket dyra.
 
Dock hittade jag en annan bil som jag tyckte mycket om! Den är tyvärr inte ny utan det är en 2014 modell men den har inte alls kört långt och endast haft en ägare. Inuti ser den superfräsh ut och utanpå blänker den, ser i princip ut som ny :) Jag ska tillbaka på måndag och vem vet, det lutar åt att det blir ett köp! Bara lite papper och andra saker som ska fixas innan jag kan skriva på. Hade jag köpt en bil är det verkligen en morot gällande körkoret, då blir man ju taggad.



Kommentarer
» Sarah

aa det är det =) oj fin bil har du körkort =)

Svar: nej inte än tyvärr men håller på att ta det :)
Carro

» Anna

Wow vad vuxen haha! Önskar jag också haft råd med bil nu men får vänta några år på den drömmen. Hur har du råd med alla resor och sånt också? Har du några spartips? kram

Svar: Jag vet haha! Det blir ett par väldigt tuffa månader nu. Gjorde en budget idag men det ser väl inte helt ljust ut, blir svårt nu när bilen också kommer in i bilden så inte helt säker på hur jag ska lösa allt med resorna än men vi får väl se! Kan knåpa ihop ett inlägg med spartips i dagarna :)kram
Carro


Kom ihåg






Trackback