Money box

Fick en fråga om jag inte kan ge lite tips på hur man sparar pengar och det kan jag absolut skriva ihop. Även om folk inte tror det är jag grym på att spara ihop pengar. Jag gör faktiskt annat än att shoppa..:)
 
Hur som helst tänkte jag tips er om en app som heter Money box som finns på app store. Det är precis en sån här app jag har varit ute efter! Det blir så mycket lättare att spara om man har allt man vill spara till tydligt uppskrivet och det står hur mycket man sparat ihop och hur långt man har kvar till att nå målet.
 
Just nu behöver jag spara väldigt mycket pengar på väldigt kort tid och jag är inte helt säker på hur jag ska lösa det än men äsch det löser väl sig. 
Som ni ser här så skriver man upp vad man vill spara till, när detta senast ska se och vilken summa. När man sedan har sparat ihop en del så skriver man in hur mycket och då räknar appen ut hur många procent man sparat. Vi ska till Polen nu i maj och dit behöver jag fickpengar, pengar till mat och hälften till bröllopspresenten.
Måste också betala resan till Grekland, maten där och min biljett till Polen.
Sen har vi resan till Spanien, mat + fickpengar där.
Låt oss inte glömma min bil som väntar på mig..
Och till sist resan till USA som blir en hel del sammanlagt.
 
Jag behöver alltså i nuläget spara 117 tusen kronor och då har jag inte ens räknat in något körkort här. Hur tusan det ska gå på 3 månader är ett mysterium. Jag har i nuläget som ni ser sparat ihop drygt 13 tusen.
 
Hur som helst, grym app som jag tycker ni ska ladda ner :)
 Kommentarer

Låter verkligen som en så smart app! Får kika närmare på den :) Lycka till med sparandet! :)

Svar: det tycker jag du ska göra :) tack!
Carro

Vilket toppentips! Det sak jag verkligen kolla upp =)

Svar: det tycker jag absolut att du ska göra :)
Carro


Kom ihåg


Trackback