slide show

Inköp från Stockholm pt 3

Sista inköpet från Stockholm. Tröjan kommer från Ralph Lauren Denim & Supply och kostade 999. Köptes i Mood gallerian. Jag var jätteosäker från början, tyckte den var snygg men visste inte om den var värt 1k men nu ångrar jag absolut inte köpet! Så snygg och så sjukt skön. Fick en massa komplimanger på jobbet, bra köp :)Kommentarer
» Johan

Är den sådär tjock och mysig?
Jag köpte en Lacostetröja förra sommaren. Hade tittat på den sommaren innan också, men då köpte jag den inte. tyckte den var för dyr, men efteråt ångrade jag mig. Sedan hittade jag den i somras igen, var på väg att backa då också, men så tänkte jag på hur mycket jag hade ångrat mig året innan, så då fick det vara värt de pengarna och det har jag inte ångrat efter det :)

SV: Ja det var det verkligen. Man bli härdad som leksing, men det gör ändå lika ont varje gång. Början av den här veckan var inte kul alls. Kände mig lättirriterad och hade inte lust att göra någonting, men nu känns det lite bättre. Det går iaf åt rätt håll :)

Hoppas du mår bra!

Svar: Nej den är inte tjock men skön och luftig! Åh jag känner igen det där allt för väl, köpte inte ett linne en gång för att jag var för snål och ångrar det fortfarande typ på riktigt 6 år senare haha.. Tyckte du gjorde rätt i att köpa den! Lacoste har hur snygga kläder som helst ju :)
Härligt att det går åt rätt håll! Ibland får man vara irriterad och ta ut sin frustration :)
Carro


Kom ihåg


Trackback