Hello work

Idag börjar jobbet igen efter ett härligt påsklov som gick alldeles för fort. Var ju i Dublin måndag till fredag så det känns som lite för få dagar att vila upp sig här hemma. Självklart önskar man att alla lov skulle vara längre men jag älskar mitt jobb och börjar nu sakna mina elever så det ska bli härligt att komma tillbaka till rutiner (och stress - mindre härligt med ingår). 
Det som är mindre härligt är att tisdagar är den absolut stressiga jobbdagen under hela veckan. Har 7 lektioner och verkligen 0 rast, tufft! Kommentarer

7 lektioner och noll rast? Det är inte lagligt :O Man ska ha minst 30 minuter rast (sammanhållen) efter fem timmars arbetstid. Bara så du vet vad du ska begära!

Svar: Har en halvtimmes lunch som dock oftare blir typ 10 minuter innan man hunnit med allt runt omkring haha. Annars är det 5-10 minuter mellan varje lektion, precis lagom att lämna material på arbetsrummet och hämta nytt inför nästa lektion. Började jobba mitt i ett läsår och på något sätt blev det många lektioner på tisdagar, hoppas på bättre nästa läsår :)
Carro

Tufft med mycker arbete, men Roligt att vara i Dublin!

Svar: jaa på båda hehe :D
Carro

Åh så härligt det låter :)

Svar: det var det! :)
Carro

Hoppas Dublin var magiskt!

Svar: Dublin var grymt!
Carro

» jessy

Hoppas du får en bra dag kram :)

Svar: ha en trevlig helg! kram
Carro

» Johan

Jag hoppas ändå att du kunde slappna av och vila upp dig lite i Dublin också :)

SV: Den är sjukt bra tycker jag, klart en av de bästa just nu :)
vad väljer du för musik om du får välja då? :)

Svar: Jo det kunde jag absolut :)Ed Sheeran är den stora favoriten hos mig!
Carro


Kom ihåg


Trackback