◊ Jag har hamnat på blogg.se startsida! Inte som headline men en liten bild från Dublin under "redaktören tipsar", hur kul?! En dröm är att få vara med på den stora bilden på framsidan men det får jag nog jobba lite för ;) Hur som helst, jättekul att mitt inlägg från Dublin uppmärksammades!
 
♠ På bilden var jag glad och lycklig - som alltid när jag reser. Saknar Dublin! Fett mys.
 
♥ Idag är jag inte riktigt lika glad som på bilden. Fått lite smått damp på transportstyrelsen som inte ens kan svara på mina frågor, vad är det för folk som jobbar där?! Saken med mig är att när jag blir irriterad, alltså riktigt irriterad kan jag inte dölja det - oavsett vem jag pratar med. Det fick ett antal personer jag pratade med i telefon idag uppleva.. Blir bara såååå irriterad på vissa saker.
 
♦ Jobbet går bra! Dock är jag väääldigt trött när jag kommer hem. Är lite mycket just nu pga studier, heltidsjobb och körkort. Igår var jag på teorilektion och det kändes som om jag var tillbaka på gymnasiet.
 
För att sammanfatta; bra dag på jobbet men alla utanför jobbet bildade nog en pakt för att irritera mig för allt annat gick verkligen fel :))) Och de dåliga nyheterna levererades på löpande band. T.ex. att jag måste göra om riskettan för den gick ut i januari efter 5 års tid, men fuck??? Inte nog med att den är i typ 7 timmar så kostar den 800 kr också - för något som jag redan gjort en gång. Daaaamp.Kommentarer
» Sarah

tack så mycket


Kom ihåg


Trackback