slide show

Dublin shopping pt I

Vet inte riktigt vad jag ska säga om shoppingen i Dublin. Första och andra dagen var jag väldigt besviken faktiskt. När vi skulle ut under vår tredje dag så hade jag 5100 kr kvar av 8000, det säger en hel del? Saken var den att det fanns supermycket butiker men jag kunde absolut inte hitta några snygga märkeskläder och inte heller kunde jag känna och klämma på min framtida Balenciaga eftersom att det bara fanns asfula. Gant, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger - inget fanns i min smak.
 
Sista dagen åkte vi till Dumdrum - ett shoppingcenter som låg cirka 40 minuter med taxi från centrum. Taxichauffören sa att det är ett dyrt ställe men det största i hela Irland och wow!! Nu hade vi bara 4 timmar där, inklusive mat så jag hann ju inte ens med hälften av det jag ville men shit vilka bra inköp jag gjorde där! Efter den shoppingrundan åkte jag hem med 1000 kr till Sverige (konstigt det också men det var bara för att vi inte hann in i fler affärer haha). Nästa gång jag åker till Irland ska jag spendera en full dag där, från morgon till kväll.
Hur som helst, det första jag tänkte visa er är ett par sjukt snygga shorts från River Island! De ska lätt med till USA.
Från Hollister, helt perfekt.Kommentarer

Jag spenderar alla mina pengar på Pennys, ett lågprisvaruhus med lite kvalite ;) Hahaha

Svar: hahaha! jag var där inne, enormt ju! och superbilligt :D hittade dock inget haha..
Carro

Härligt med lite nytt :) Jag shoppade nog bara på Primark när jag var i Dublin, haha, men sen tycker jag ju inte heller om att shoppa ;)

Svar: hur kan man inte tycka om att shoppa?!;)
Carro

typskst och komma till bästa stället sist och när man inte har så mycket tid :)

Svar: ja visst är det! det är alltid så :(
Carro

» Sarah

visst är han =) fina kläder

Svar: tackar :)
Carro

Finns 2😂


Kom ihåg


Trackback