Dig är det roligast att resa med

Världens roligaste resesällskap ♥ Det är så skönt för vi är så lika. Jag och mamma tycker om samma moderna, nya hotell, vi kan gå i timmar (då menar jag verkligen timmar) och shoppa, eller nåja jag shoppar - mamma hittar nästan aldrig men hon är glad ändå, vi äter på fina restauranger och vi besöker lite sevärdheter. Vi har så många minnen från alla fina resor.
Från dag 2 i Dublin innan vi skulle gå ut.
 
Jag vill såå gärna bjuda mamma på hennes drömresa som går till New York. Jag har lovat henne att bjuda på exakt allt och att det ska bli drömmarnas resa. Snart, snart, snart ♥ Behöver bara spara ihop pengar först men efter december blir det lugnt, då kan jag spara typ allt.
 
Vem reser DU helst med? Kommentarer

Jag reser o många olika sällskap men mamma och jag har alltid kul också

Svar: vad härligt :D
Carro

Härligt <3

Är sämst på resa. Hade tänkt smabon och jag skulle resa, men vi blev gravida lite tidigare än vi räknat med, så nu väntar vi med reser till Hugo är större och kommer ihåg det. Men funderar på åka en weekend bara han och jag till någon storstad.

Svar: ja det är alltid roliga när han växer upp, härliga minnen sen! låter myys :D hoppas någon resa blir av!
Carro

» Johan

Härligt att ni går så bra ihop ävn på resan! :)
Jag vet faktiskt inte vem jag helst reser med. Reser inte så ofta, men den jag har rest mest med är en kompis och det är alltud lika trevligt. Han är dock mer för att göra saker hela tiden. Jag kan ligga och sola en hel dag utan problem, så där jä jg och sambon mer lika... :)

SV: Ja det känns lite tungt faktiskt. Inte lika illa som när vi ramlade ur för två år sedan, men bra känns det ju inte. Kvalet mellan Leksand och Mora var/är dock något som berör i hockeysverige, så intresset finns, men nästan 500 views är bra för att vara jag :)

Svar: härligt att du har kul både med kompisen och sambon! jag kan också ligga och sola i flera dagar, det är solsemester för mig på riktigt!500 är grymt! har som mest 330 visningar på min video
Carro

Va roligt att läsa, jag reser med min man vi har skoj tillsammans :)

Svar: underbart! :)
Carro

» Karin

Reser också helt med mamma ^^ Hon har inga åsikter på vad det är jag handlar (något som pappa alltid har *suck*) men hotell är vi lite oense om ibland. Jag gillar gamla, historiska och mysiga hotell och hon gillar enkla och sådär lagom moderna. Jag håller däremot med henne till 100% att 5.000kr/natt är väldigt dyrt när det finns hotell för 990kr/natt haha x)

Svar: det är såå kul att resa med mamma :D och skönt att hon inte har åsikter på vad du handlar hah! angående hotellen är jag mer i din mammas smak ;) men dock är 5000 riktigt dyrt för 1 natt!!
Carro


Kom ihåg


Trackback