Last days

Hej hjärtan! Snabb uppdatering kring senaste dagarna innan jag måste iväg:

Söndags: mötte upp en av mina bästa vänner för att jaga Pokémon. Tror vi cyklade drygt 10 km den dagen, Pokémon är bra motion. Vi var nere vid Magle Våtmark och jag hittade faktiskt några nya. Det vad avkopplande att cykla där måste jag erkänna. 

Igår: mötte upp älskade Jill på stan. Vi fikade på Espresso house och åt pommes. Blev inte så lång stund men ojoj så saknad. 

Idag: inget jobb idag heller, börjar bli less på det här. Vill bara ha en stabil trygghet i mitt liv. Ett fast jobb jag kan gå till varje dag och en fast inkomst! Det här med att leva på telefonsamtal varje morgon är inte riktigt min grej. Räknar verkligen ner dagarna tills jag är färdig lärare. 


Hur som helst ska jag träffa min handledare för första gången idag på högskolan i Kristianstad. Tack vare mina anpassningar med migränen får jag nu träffa min handledare i Kristianstad istället för Helsingborg och på så sätt slipper jag åka tåg. Mamma kör mig vid 11 och jag ska träffa honom klockan 14. Efteråt tänkte jag och mami äta någonstans i staden.

 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback