A bit of a shopaholic

Det kan väl inte bara vara jag som klickar runt på olika internetsidor 24/7 och kollar in nyheterna som kommit in? Jag är ju lite shopaholic och älskar märken som Marc Jacobs, Ralph Lauren, Gant, Morris, Daniel Wellington, Tommy Hilfiger och liknande och problemet är att det kommer in nya saker hela tiden. Det går liksom inte sluta shoppa. 
Här är två jättefina saker jag hittade idag, dock passar inget av detta mig. Först är det en klocka i rosé från Gant, jag gillar dock inte sådana här klockor utan använder bara i skinn eller tyg för tycker hårstrån på armarna fastnar i sådana här och så är de sjukt kalla. Hade jag använt denna typ av klockor hade jag dock lätt köpt. Och så har vi örhängen från Tory Burch. Tyvärr har jag inte hål i öronen men de är hur fina som helst.
 
Idag bokade vi förresten en resa! Hur kul? Kan ni gissa vart?Kommentarer

Snygg klocka !

Svar: :)
LittleMissSunshiiiine

Kan relatera helt ;) Gant är mitt favoritmärke, men skulle hellre haft en klocka som Daniel Wellington klockorna med läder! Tycker också klockor som dessa blir så kalla...

Min man sa samma fram till jag köpte en o nu använder han bara länk klockor så jag håller inte med ..älskar dom :) men ta hål i öronen då finns massor av fina hänge :)


Kom ihåg


Trackback