slide show

10 facts about me

1. Jag faller absolut inte för grupptryck.
Är jag med 10 personer och alla gör något jag inte vill så säger jag det och går därifrån. Jag gör endast de val jag själv känner för helt enkelt. Tusen personer kan röka och dricka men vill jag inte säger jag nej och det är jag stolt över.
 
2. Jag är väldigt målinriktad. Jag har några mål i livet och jag vet att jag kommer att uppnå dessa. När det gällde min utbildning var jag såå skoltrött men jag fullföljde den trots blod, svett och tårar. Nåja, trots sjukt stora problem med migränen i alla fall.  
 
3. Mitt lokalsinne suger och då menar jag verkligen suger. Framför allt när det handlar om nya ställen. Är jag i ett shoppingcenter och ska gå tillbaka samma väg så har jag ingen aning om jag kom från höger eller vänster. Alltså jag hittar verkligen knappt i Hässleholm.. En gång stod jag vid centralen i Hässleholm och skulle gå till Infinity och jag fick verkligen blackout och hade ingen aning hur man kommer dit haha.
  
4. När jag flyttar hemifrån kan jag absolut inte tänka mig att bo i en "sunkig" lägenhet. Jag har sett hur en del lägenhetsområden i Hässleholm ser ut och det är ingenting för mig. Det finns möjligtvis två områden jag skulle kunna tänka mig att bo i och både är svindyra och nybyggda. Jag ska bo fräsch och modernt och helst nybyggt eller högst några år på nacken. Jag kommer troligtvis att köpa ett hus när jag flyttar hemifrån och inte flytta in i lägenhet, eller så blir det en modern, ljus och fräsch lägenhet. Jag får panik av tanken på att bo i en lägenhet jag anser vara sunkig, fixar inte det 😬
 
 
5. Jag vet inte om detta räknas som tvångshandlingar eller vad men jag måste gå på toa och kissa innan jag går och lägger mig annars kan jag inte somna. Även om jag inte behöver gå på toa så gör jag det ändå. När jag kommer ut från toaletten måste jag dricka en klunk och sen kan jag somna. Går verkligen inte annars!
 
6. Jag är faktiskt väldigt duktig på att spara pengar även fast folk inte tror det. Jag har under de senaste året sparat måånga tusen och sedan lagt dessa på resor. Jag sparar alltid till minst en resa. 
 
7. En av mina drömmar har alltid varit att starta ett eget företag vid sidan om mitt lärarjobb. Nu har den drömmen gått i uppfyllelse då jag har en enskild firma som bröllopskoordinator. Har fått mina två första uppdrag i sommar, jag hoppas verkligen dessa blir av och inte stoppade av corona men vi får väl se...
 
8. Jag får panik av att vara i närheten av någon som är förkyld eller sjuk. Jag är så rädd för att bli smittad. Alltså ni förstår nog inte men att vara nära någon som är sjuk förstör verkligen hela min dag. Det har utvecklats till rejäla tvångtankar och tvångshandlingar. Jag har gått i KBT mot detta nu i drygt ett år men dessa tankar upptar fortfarande en väldigt stor del av min vardag och det är svinjobbigt. En kompis till mig fick ångesttankar nu i coronatider och sa att hon nu förstår hur jag känner det. Om ni har känt rädsla för att bli smittade av corona, det är så jag känner dygnets alla vakna timmar alla årets dagar och det är så jobbigt att jag verkligen får panik i hela kroppen när tankarna börjar snurra. Alla som lider av ångesttankar förstår vad jag pratar om, det är fruktansvärt. 
 
9. Jag får alltid resefeber innan vi ska åka någonstans och då menar jag feber på riktigt. Blir alltid fett orolig - att vi ska missa flyget, att flyget ska största och så vidare. Oroar mig alltid för mycket. När jag väl är framme på hotellet brukar det lugna sig men tills dess är jag ett levande vrak.
 
10. Jag vill inte föda barn. P.g.a. några orsaker. Dels vill jag inte att mitt barn ska få kronisk migrän och diabetes som jag har för det är två sjukdomar som kan vara ärftliga och jag vill inte att någon som jag älskar ska behöva gå igenom samma smärta som jag gör. Dels ser jag inget fint i en graviditet, jag tycker inte det är vackert som vissa andra. Det verkar sjukt jobbigt att gå runt i 9 månader och känna sig blää och inte klara av enkla saker som att knyta skorna utan att behöva hjälp. För det tredje verkar förlossningen som en fruktansvärd saksom jag aldrig vill vara med om. Dock vill jag ha barn så det är ju lite problematiskt. Adoptera skulle jag kunna tänka mig men en liten bebis som kan växa upp med mig från sina första veckor vid liv. Surogatmamma är en annan lösning men det är svindyrt så det lär inte gå tyvärr. Dock vill jag absolut inte ha barn förrän tidigast när jag är typ 33. En annan sak med det här kring barn som sätter lite käppar i hjulet är att barn är förkylda 24/7, med min ångest kan ni tänka er att detta inte riktigt går ihop. Ahh, får panik. 
 Kommentarer

Åh så kul att hitta din blogg igen.
Hoppas att allt är bra med dig?
Kram.

Svar: MEEEN har saknat dig!! Under rådande omständigheter är det bra med mig, med dig också? Kram!
Carro

Åh det är en superbra egenskap att kunna stå emot grupptryck ❤️ Stor kram

Svar: Ja, men visst är det! Tyvärr alldeles för många som inte fixar det :( Kram <3
Carro

Jag kan känna igen mig i dina punkter! Lokalsinne är inte heller min grej. x)

Svar: Tack för din kommentar, kul att du gillade inlägget om min påskhelg.

Kram

Svar: Haha, det är ju supersvårt att orientera sig...:P
Carro

roligt och intressant att få veta om dig

Svar: Kul att du tycker det :D
Carro

» Alice

Intressant att ta del av! Jag har också väldigt lätt för att stå emot grupptryck! <3

Svar: Underbart! Synd att det inte är fler som fixar det...<3
Carro

» enna

Så kul att läsa! Vi har nog samma åsikt om boende i alla fall :)

Svar: Kul att du tycker det :D
Carro

Intressant att läsa <3

Svar: Kul att du tycker det! <3
Carro

» Ida

Faller inte heller för grupptryck och det är jag otroligt stolt över!! Och går alltid också på toa preciiis innan jag ska sova haha! ;)

Svar: Det är grymt att kunna göra det! Haha åhh! Tur jag inte är ensam då ;)
Carro

Det är jättebra att du inte faller för grupptryck och jag har också dåligt lokalsinne. Kramis

Svar: Haha, det där med lokalsinne är inte helt enkelt...:D
Carro

Så roligt att få veta lite mer om dig! Älskar sådana här inlägg! Kram 💖

Svar: Vad kul att du tycker det! Kram <3
Carro

Men va rolig läsning om dig Carro :) ha en fin dag på dig

Evas blogg

Svar: Kul att du tycker det! :) Kram
Carro

Såå roligt inlägg vännen, känner ju själv igen mig i vissa saker som att vilja bo modernt i framtiden samt att jag MÅSTE gå på toa innan jag lägger mig haha! Stor kram <3

Svar: Haha åhh, så bra att jag inte är ensam!! Förstår inte hur man kan gå och lägga sig UTAN att ha gått på toa precis innan hahah <3
Carro

Skulle inte heller kunna tänka mig att bo i ett sunkigt hem.... Därför jag valt att bo hemma och inte flytta in i studentlägenhet. Ryser av bara tanken haha!

Svar: Haha! Men det är smart, då sparar man lite pengar också ;)
Carro

» Lisa

Bra att du inte faller för grupptryck , att du vågar stå emot mängden. Jag har också alltid gjort det och det har jag aldrig ångrat. :)
Vad roligt att din dröm gick i uppfyllelse när det gäller att starta eget. :)
Ha en fin måndag kram <3

Svar: Det är verkligen så viktigt! Tyvärr stöter jag dagligen på ungdomar som faller för grupptryck och gör saker de inte ens vill, det är lika sorgligt varje gång :(

Ja, det känns så kul!! Dock har ett av brudparen flyttat fram sitt bröllop ett helt år, jäkla corona...
Carro

Kul och få veta lite mer om dig :)

Svar: Vad roligt att du tycker det! :)
Carro


Kom ihåg


Trackback