slide show

Port a la Makrigialos

Hamnen i den lilla grekiska fiskebyn må inte tillhöra en av de lyxigaste hamnarna som finns men jag vill påstå att det är den absolut mysigaste lilla hamnen i hela Europa, jorden, universum?? Jag älskar den! Genuin grekisk bykänsla med underbart vänliga människor.
Man strosar runt bland små familjeägda tavernor som ligger längst med vattnet.
Till slut kommer man fram till detta fina hus (eller vad det är?), det är nog så grekiskt det bara kan bli. Hittade detta ställe redan förra sommaren och blev in love.
Medan solnedgången färgade himlen rosa slog vi oss ner i en taverna och beställde in mat, godaste souvlakin någonsin! Ni ska få se bilder från middagen senare.
Efter maten gick vi vidare och hamnade i en folksamling. Det var grekisk traditionell dans på schemat, otroligt duktiga ungdomar. Killen var grym!
Därefter kom ett gäng grekiska flickor intrippande, alltså har ni sett något sötare? Flickan i det långa håret i den blommiga klänningen var så vacker!! Om hon inte blir modell i framtiden så vet jag inte vad.Kommentarer
» linah

magiskt!<3

Svar: tack! <3
LittleMissSunshiiiine

Ja Grekland har jag även tattuerat in på min arm :) min mamma bodde där innan i 13 år på kos svärmor bor där så jag är alltid i Grekland 2 gånger om året älskar det över allt :) så fina bilder :)

Svar: såå underbart!! :D kärlek till Grekland <3
LittleMissSunshiiiine

härliga bilder :D

Svar: tackar :)
LittleMissSunshiiiine


Kom ihåg


Trackback