slide show

Dolphin bay

Nu har jag fått mina bilder från Atlantis när vi simmade med delfiner i Dubai.
 
Och ja jag vet att jag antagligen kommer få hat från några personer nu och nej jag stöttar inte djurplågeri (jo det gör du kommer då de här personerna säga) och ja ni får tycka vad ni vill om det här. Jag har aldrig sett delfiner som har det så bra som på Atlantis. Tränarna är otroligt duktiga, de har stora, fina pooler de får simma i, tränarna är otroligt måna om att delfinerna ska ha det bra. Innan vi gick ner i vattnet fick vi ungefär en halvtimmes utbildning hur vi ska bete oss i vattnet och vad vi får och inte får göra.
 
Jag är ingen perfekt människa och alla mina val jag gör är inte perfekta. Ja delfiner borde egentligen få simma i öppna hav för det är där de hör hemma. Det är ju samma med Kolmården och alla andra djurparker i hela världen. Inga djur hör hemma på en djurpark. Jag har besökt djurparker flera gånger i mitt liv, kalla mig dålig människa för det om ni vill. Men nu ser världen ut såhär, många djur är tillfångatagna och stora summor pengar håvas in på grund av det. Vissa kommer antagligen bli helt crazy när de ser den här bilden men nu gjorde jag ett val och jag står för det, alla människor tycker och tänker inte likadant.
 
Jag tycker delfiner är så vackra och intelligenta djur och det var verkligen en dröm att få komma såhär nära en fin delfin. Vår delfin var helt otroligt fin. ♥



Kommentarer

Åhh fina delfiner :) <3

Svar: Ja eller hur :)<3
LittleMissSunshiiiine


Kom ihåg






Trackback