slide show

Press

Ursäkta frånvaron här. Jag har varit så otroligt stressad över min hemtenta så jag har inte kunnat tänka på annat. Jag är nämligen en sådan person som verkligen inte kan slappna av om jag har något över mig som jag måste göra, det är fruktansvärt jobbigt för psyket men vad ska jag göra? 

För några minuter sedan skickade jag in min tenta, 12 sidor blev det. Den känslan när man klickar på skicka och mejlet åker iväg. Den lättnaden, kändes som om hindra kilo ramlade ner från mina axlar. Nu återstår det att se om jag klarar den. Vågar inte säga att jag är nöjd för brukar alltid gå så dåligt då. 
Denna veckan har varit riktigt intensiv med både tentan och praktik. Fet migrän varje dag på det också. 

Igår fixade jag hur som helst flätor så jag hade lockigt hår idag, fick så många komplimanger och jag älskar verkligen att ha lockigt hår. Varför är mitt hår spikrakt av sig själv?? Suger. 
Nu har eleverna lov och det har även jag! Ingen skola på hela nästa vecka, när hände det senast?! Typ never. Jag är så glad, känner verkligen att jag behöver tid för mig själv, egentid. Att slappa framför tvn, läsa en bra bok. Göra vad jag känner för. Allt hade varit perfekt om inte jag hade haft den där äckeluppsatsen jag måste skriva. Just nu känner jag bara nej, spyr helt ärligt om jag måste ta tag i den nu i helgen så jag ska istället vila. Tänkte köra igång på måndag eller tisdag. 

Blir snart sängen, en rejäl sovmorgon väntar. Finns det något bättre? 



Kommentarer

Kom ihåg






Trackback