slide show

Vi ska till BUDAPEST!

Idag fick mamma helt plötsligt något spontant ryck och tyckte att vi skulle boka en cityresa. Först var vi inne på Kraków för mamma har alltid velat visa mig staden men vi ska ju redan till Polen i sommar så det kändes inte sådär superkul. Då kom jag på den magnifika idéen med Rom, har alltid varit en dröm. Dock blev det för dyrt och Barcelona likaså. Rom får vi ta när jag får jobb, måste se Fontana Di Trevi. 
 
Mamma har alltid velat åka till Irland så jag kikade på Dublin men det var för tusan ännu dyrare än Rom??? 17 tusen för 3 nätter, sjukaste.
 
Sååå till slut hittade vi resemålet. Mamma ville till Prag men där har jag ju redan varit och jag vill åka till en ny stad. B U D A P E S T blev det. Ungerns huvudstad och där har jag aldrig varit. Jag har läst guider hela kvällen och där verkar bara SÅ mysigt. Bra shopping, god mat och väldigt vacker stad.
 
Jag är så taggad. Vi åker redan nu i juni, efter midsommar.
Hur vacker stad?? 
 
Emelja var där för någon vecka sedan bara och älskade det. Jag tror också jag kommer bli förälskad i Budapest :)



Kommentarer

oh vad kul :D

Svar: ja :D
LittleMissSunshiiiine

» Frida

Åh va mysigt att resa bort :)

Svar: ja det ska bli väldigt roligt :)
LittleMissSunshiiiine

Det var inte ett dåligt ryck det! Älskar att resa! Jag har hört massor av bra om Budapest, ska bli så roligt att se dina uppdateringar därifrån :) <33

Svar: jag hoppas att det stämmer, jag är så taggad hihi! <3
LittleMissSunshiiiine


Kom ihåg






Trackback