Underbara sommarlov

Detta sommarlovet äger! Ett av de bästa någonsin, har verkligen hittat på så mycket kul och rest till grymma platser. Såhär har mina senaste dagar sett ut.
 
Torsdags: Åt först med mamma på Cats för att sedan dra mig vidare och möta upp två kompisar. Vi började med fika på Espresso House..
..för att sedan gå på bio. Vi såg Legenden om Tarzan och jag tyckte att den var grym! Våld under 90% av filmen dock men den var så bra gjord och grymma skådisar. Se den! 
 
Igår:
Jack var här, fick sina presenter från Polen och en massa lek och bus.
På kvällen gick jag och mamma till Harrys för att äta middag. Jag har varit där en gång innan, med jobbet och maten är gryym! Kvällen var verkligen hur mysig som helst, riktigt spontan och det är då det blir som bäst. Jag åt deras underbara hamburgare och till efterrätt Toblerone fondau och så fick man in frukt och marshmallows, det var så jäkla gott!
 
Jag blev så himla glad igår för träffade på en gammal elev på Harrys, han jobbar där nu. När jag vikarierade på en skola gick han där och det var så roligt att se honom in action på jobbet. Utomordentlig service av Zander. Om någon framtida arbetsgivare läser det här, anställ Zander!! Så glad och positiv kille, yrket passar honom som handen i handsken. Han fick rejält med dricks av oss och avslutade med att säga "Det är du som lärt mig så bra i skolan", det värmde hjärtat kan jag säga. Ska ni äta på Harrys i Hässleholms så hoppas jag ni också får Zander som servitör, jag lovar att ni inte kommer bli besvikna :)
 
Ja vad har jag gjort idag då? Tagit det lugnt första gången på, ehh..evigheter? Kollat på tv och läst. Ikväll ska jag hem till Sofia, tror 10 tjejer kommer. De ska vidare till Björket men jag skippar det för känner att mitt huvud inte pallar, det är inte värt att ha sjukaste migränen hela dagen imorgon. Tråkigt med sant. Ska dock bli jättekul att träffa Sofia igen och Ebba & Clara som jag inte sett sedan studenten. Saknade!
 
Sammanfattningsvis: bra dagar på ett bra sommarlov.
 Kommentarer

åh vad mys:)


Kom ihåg


Trackback