Polen imorgon

Imorgon åker jag till Polen, ja redan.. Hinner knappt komma hem innan det är dags för nästa resa. Det är alltid kul att åka till Polen men ska jag vara ärlig hade jag gärna stannat i alla fall några dagar till i Sverige för jag hinner inte ens träffa kompisar nu. 
 
Varför vi måste åka så snabbt är för att morfar fyller 85 redan på tisdag och han vill såklart att vi är med och firar hans fördelsedag. Vi vet ju inte hur många födelsedagar han har kvar, självklart hoppas jag på många men hans minne sviker och hjärtat är svagt. Fina morfar. Vi hade med andra ord inte kunnat förlåta oss själva om vi inte hade medverkat på hans 85e födelsedag.
 
Förra året köpte jag ett polskt simkort och hade det på min mobil under alla dagarna och sedan delade jag internet från mobilen till datorn och det funkade toppen. Jag tänker göra samma sak i år för jag kommer verkligen inte kunna leva 10 dagar utan internet, det är omöjligt. Funkar liksom inte. Dock vet jag inte var mitt polska simkort är, så typiskt mig.. I värsta fall får jag fixa ett nytt men det är sjukt jobbigt för man måste gå till deras kontor och det tar såå långt tid.
 
Jag har inte alla packat, orkar inte. Sen har jag bara 5 tusen kronor med mig i år, jämför med förra årets 10 tusen så det känns väl lite sådär. Men lite shopping lär det väl bli, KFC varje dag och god fika och morfar såklart så jaa jag ser fram emot denna resan som vanligt :)Kommentarer

Hoppas ni får en fin dag!

Svar: tack detsamma!
LittleMissSunshiiiine


Kom ihåg


Trackback