Poland through my phone

Jag är flitig med kameran när jag är utomlands men tycker även om att fånga spontana ögonblick med mobilen. Här är ett helt gäng med snapshots från Polen! Många väldigt oseriösa, det är typ den riktiga Carro haha. Det är detta mina vänner på snap får se ;)
Stress, stress till båten! Vi var sist på och båten fick vänta i 10 minuter, oppsss. Svettigt värre när vi väl kom på!
1. Vi hade lyxhytt, det var ganska nice måste jag erkänna. 2. Waah så brun jag var.. 3. På restaurangen på båten, ledsen över att ha glömt systemkameran i Sverige 4. Sooova på båten
Drygt med båt i närmare 8 timmar så vi dödar alltid några timmar på restaurangen
Äntligen framme hos morfar! 12 timmar senare
Morfar fyllde 85♥
Det firades med att mamma beställde catering till alla 15 gästerna, det var mys! En bild på en magiskt fin brudklänning jag såg i affären får också vara med på ett hörn.
Alltså helt ärligt, har ni sett något sötare??? Jag smälte, seriöst. Var så sugen på att köpa de till mitt framtida barn men vetifan ens om jag ska ha barn haha så det hade nog inte varit det smartaste.
Provade kläder i mängder gjorde jag. Köpte runt 30-35 plagg.
Flera timmar varje dag spenderades i olika shoppingcentrum, jag älskar Polen! Så grym shopping, matställen och fikaställen. Det är livet.
 
Har fler bilder, kommer sen! Blogg.se cpar för mina mobilbilder blir i storlek 700 istället för 1000 och det stör mig som tusan! Så jag måste först ladda upp på appen, flytta de till skrivbordet, ändra storlek och därefter lägga upp på bloggen. Det är skitjobbigt, verkligen.
 
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback