Hatet som flödar

Jag tänkte egentligen strunta i att skriva något om detta. Jag har inte ens lagt ner energi på att svara på kommentarerna på ask för jag tycker inte att det är värt att lägga min tid på det men nu har det gått för långt. Jag riktar detta inlägg till, framför allt, dig som de senaste dagarna har skrivit en massa hat anonymt på min ask.
 
Ask är anonymt och ibland funderar jag ens varför jag har den skitsidan men samtidigt får jag så många gulliga kommentarer och roliga frågor så man vill ju inte radera. Hur som helst är ju ask anonymt MEN man är aldrig anonym på nätet. Eftersom att du skriver till mig så har du själv ett ask-konto, för annars kan man inte ställa frågor till andra. Det går att få reda på vem det tillhör så slutar du inte upp med dina dumheter så tänker jag ta det steget.
 
Du är en riktigt ond och dålig människa. Att man ens kan sitta och hata anonymt? Det är något jag aldrig kommer att förstå. De senaste dagarna har jag fått läsa hur dålig och värdelös jag är. Hur pinsam jag är som bokar nya resor hela tiden enligt dig. Hur jag gör både det enda och det andra fel. När jag skriver inlägg via mobilen snabbt och inte läser de, alltså kan något fel förekomma ibland i texten så ska du genast påpeka det och mena på att fröken svensklärare inte ens kan stava. Jag finner faktiskt inga ord för hur sorlig du är. Du verkar ju känna mig men jag undrar hur jag ens kan känna en så dålig person som dig? Finns du i min närhet? Får jag reda på vem du är så kommer jag troligen bli chockad för jag visste inte att sådana människor känner mig.
 
Hur får man ens för sig att hata på någon anonymt? Inte ens stå för vem man är? Vet du hur fegt det är? Jag är en person som tar åt mig väldigt lätt, för minsta lilla grej men detta gör mig inte ledsen utan det gör mig förbannad, pissed off rättare sagt. Hur du kränker andra människor. Att skriva att det var karma igår att jag missade båten och sedan lägga till att jag troligtvis inte ens vet vad karma betyder gör mig helt chockad. Vem fan är du egentligen? Vem ger dig rätten att skriva så till en annan människa? Förstår du att det finns människor som tagit självmord på grund av nätmobbning? Hur kan man då fortsätta leva när man vet att man är vållande till annans död?
 
Ni som skriver hat till mig, vad har jag gjort er? Är ni avundsjuka på att jag resor då och då? På att jag shoppar? Eller vad är grejen? Ingen tvingar er att läsa min blogg. Jag tvinger inte heller er till att tycka om mig för man kan helt enkelt inte tycka om alla personer MEN håll det för er själva. Varför klaga på att jag reser till exempel? Lägg undan pengar och res själv. Har du barn? Ja då kommer barnet i första hand och ekonomin får helt enkelt mer rikta sig in på den individen. Valde du att flytta hemifrån tidigt? Ja synd att du i så fall inte har råd. Jag har gjort valet att bo hemma och jag har råd att lägga undan till resor då och då och unna mig shopping. Vad gör det dig? Skadar jag dig på något sätt genom det?
 
Sluta skriv hur värdelös jag är för är det någon som är värdelös så är det du, värdelös på att vara en godhjärtat person. Mobbare som du äcklar mig. Sluta upp att hata, nu! Lägg av, lägg ner. Ta dig en funderare och tänk på vad du gör. Sitt inte där bakom din skärm och lek, och kom ihåg att du ALDRIG är anonym på internet. Att kränka någon kan vara straffbart, det går att spåra vem som gjort det. Tänk på det och sluta upp att dumma dig. Var glad för andras skull istället när något går bra. Går något dåligt? Peppa eller håll tyst.
 
Hur har du egentligen blivit uppfostrad? Med att det är okej att prata skit om folk och kränka andra? Det tycker jag är en väldigt konstig uppfostran i så fall, då är det något som gått fel. Man skriver inte elaka kommentarer anonymt. Jag är också en människa. En snäll och godhjärtad sådan, till skillnad från dig. Tyvärr.Kommentarer

Kom ihåg


Trackback