Goals

Alltså hur Tumblr är inte denna bilden på mormor och morfar?! Goals så det skriker om det.
Idag har jag mensvärk från helvetet så vi är hemma hela dagen. Minus det att jag verkligen mår skit, känns som om någon sticker knivar i mitt huvud och magen gör så ont så jag orkar inte men förutom det så är dagen så mysig för jag rotade fram alla morfars gamla bilder och så har jag suttit i timmar och kollat på de. 
 
Det är bilder från när mamma var ung (så jävla vacker!), bilder på mormor och morfar som den här ovanför, bilder på morfar som ung (stilig som tusan). 
 
Mormor och morfar träffades när de var runt 20 år, gifte sig ganska snabbt och höll ihop hela mormors liv. Mormor dog när hon var 65 år gammal, hon gick bort i cancer. Det är så fint att de hörde ihop till mormors sista andetag. De var ett sådant par som aldrig bråkade. Min mamma växte upp i ett kärleksfullt hem utan bråk, det är så alla barn borde ha det. Jag var tyvärr väldigt liten när min mormor dog så vi hade inte möjlighet att skapa många minnen tillsammans men det jag fick uppleva tillsammans med mormor är underbara stunder. Alla säger att hon var en levande ängel, den snällaste människan de någonsin träffat på och det är jag helt säker på att det stämmer.
 
Bilden på mormor och morfar är verkligen goals, det är sådan kärlek man själv vill uppleva. Träffas som ung och hålla ihop hela livet. Sedan mormor gick bort är det inte längre samma sak att komma till Polen för något fattas här. Morfar har ju en ny fru och hon är verkligen hemsk! Jag hatar bokstavligen henne. Hon är en total motsats till mormor. Jag och mamma saknar dig så otroligt mycket mormor.Kommentarer

Kom ihåg


Trackback