Fotoresa till USA?

Jag har blivit såå sugen på att åka på fotoresa till USA! Nicole som jag känner var där förra året och tyckte det var helt fantastiskt och började läsa om den på deras hemsida igår. Först tänkte jag åka på fotoresa till Island men priset är i pricip samma som till USA i 12 dagar.. Drömmen har alltid varit att åka till USA och vad kan vara bättre än att åka med ett gäng som tycker foto är lika kul som jag och vill fota i härliga omgivninagar runt om i USA?

Jag är så kluven, ska jag boka? Har redan fyllt i alla uppgifter och var såå nära på att trycka på skicka men ångrade mig i samma sekund. Det är ändå 12 dagar och jag har aldrig varit borta så länge.. Jag har ändå två sjukdomar som är ganska så kluriga och försvårar mitt liv rejält plus åksjuka och man förflyttar sig i bil väldigt mycket. Hur ska det gå med min diabetes? Kommer jag klara så många dagar så långt hemifrån med min migrän? Frågorna är många.
 
Fast samtidigt, det är once in a lifetime. Hur ofta får man chansen att följa med på den sådan här grym resa? Det är liksom minnen för livet, nya kompisar man lär känna och minnen som aldrig går att radera. Det verkar helt fantastiskt.. Ska jag åka? Ja det är den stora frågan.
 
Två av platserna man besöker, bilder lånade av fotoresors hemsida.Kommentarer

Kom ihåg


Trackback