slide show

Första köpet i Polen

Allt hade varit underbart om jag hade kommit ihåg min kamera.. Jag har nu fixat polskt 4G på mobilen så har internet överallt och kan dela till datorn = jag kan blogga.
 
Eftersom att jag glömt min älskade system i Sverige var jag tvungen att köpa en ny kamera här i Polen idag. Jag kunde såklart inte köpa en system för 7000 kr så det fick bli en liten Canon för 1800 kr men helt ärligt, den suger.. Fan sämsta kameran jag någonsin provat. Så ni får stå ut med lite halvkassa bilder på bloggen, ändå bättre än bara mobilbilder tycker jag i alla fall.
Jag hann med att köpa en tröja idag, första köpet i Polen för i år. Den kostade cirka 75 kr och är från New Yorker. Är bilderna jättedåliga? Var ärliga! 
Idag fyller morfar 85 år, grattis älskade morfar, hoppas på många år till. ♥ Mamma har beställt catering så snart kommer firman hem till oss med mat och vi ska ha fest. Ungefär 14 personer kommer, hoppas det blir trevligt. Jag är inte så mycket för stora släktmiddagar eller liknande men det funkar väl..Kommentarer

fin!

Svar: tack! :)
LittleMissSunshiiiine


Kom ihåg


Trackback