Busy

Hej hjärtan!
 
Det är inte det att jag inte vill blogga men jag har knappt varit hemma sedan vi kom hem från Polen i söndags på morgonen. Jag är en riktigt hemmatjej och älskar verkligen att vara hemma men detta sommarlovet har jag varit hemma extremt lite. Resa efter resa och de dagarna jag är här så antingen packar jag eller hänger med kompisar. Har kommit nära nya härliga människor som jag har sjukt kul med.
 
I söndags packade jag först upp lite och sedan cyklade jag till Grönäng och lekte med Jack som jag redan skrivit. I måndags var vi vid havet heeeela dagen, kom hem vid 21.30 och var helt slut, Jack också. Igår cyklade jag och T och A drygt 10 km och fikade på stan, hela dagen borta. Idag var jag först i Åhus med en kompis fast vädret var verkligen inte på topp så vi åkte tillbaka till Hässleholm ganska så snabbt. Vi bestämde oss för att istället gå till stan och fika på espresso house och jaga lite fler Pokemon. Träffade på ett helt gäng vänner i Hembygdsparken som också försökte fånga de små filurerna. Sedan kom jag hem, åt middag och tog min cykel och cyklade till stan. Där stötte jag på boysen igen så vi cyklade runt efter Pokemon en stund innan jag begav mig hemåt. Ja full rulle som ni märker.
 
Imorgon skulle egentligen jag och mamma till stranden men jag känner bara att jag inte orkaaaaaar. Imorgon på kvällen ska jag på bio med T och A, vi ska se Tarzan. På lördag ska jag hem till Sofia. På torsdag åker jag ju utomlands igen, wahh orkar seriöst knappt.
På väg till Åhus. Hur flawless är inte det nya filtret?
Älskar nya Espresso house, så fint!
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback