slide show

Budapest dag 2 genom mobilen

Ett gäng snapshots från vår andra dag i Budapest. Bilder från kameran kommer såklart också men tänkte att det kan vara kul att se lite vardagsbilder också.

 
 
 
Shoppingen första dagen var grym! Gant, Victoria Secret, Puma, Adidas.
 
 
Parlamentet och den fina floden Donau.

Äkta turist
 
 
 
Den engelska guidade turen inne i Parlamentet var redan fullbokad så vi fick ta den ryska haha, Russian people everywhere. Som tur är fanns det hörlurar med engelsk guide.
 
 
 
Efter Parlamentet besökte vi skorna som står uppradade längst Donau. Jag återkommer det till det sen men google skorna Budapest så kan ni läsa om den hemska händelsen, snacka om rysningar. Några bilder på mig och mamma vid Donau och sista bilden är från Ralph Lauren butiken.
Provar kläder.
 
 
 
Kjolen jag köpte // Frös på utserveringen // Glad över att vara back på rummet och ha wifi
Middag på Hard Rock café, mums!! 
 
Inlägget blev inte perfekt, vissa bilder blev mindre än vad de ska bli men har inte tid att fixa till det nu, måste packa inför Spanien. Blogg.se har fixat nytt bildverktyg via mobilen som är braa, kul att kunna ha olika layout på bilderna men har ännu inte lärt mig dey fullt ut. Har världens känning när jag skriver detta inlägg, har endast 2,0 så vet egentligen inte ens vad jag skriver. Slarvfel får ni ha överseende med, lovar äckligaste känslan att ha lågt bs, man är halvt borta och halvt närvarande.



Kommentarer

Kom ihåg






Trackback