slide show

Att våga vara utan smink

Visst gör smink så att de flesta både ser vackrare och piggare ut men man måste även våga visa sig bland folk utan smink! Jag ska inte ljuga, jag trivs bäst i smink när jag jobbar, är i skolan eller liknande. Dock vågar jag absolut visa mig utan. Standard för sommaren är att jag är helt osminkad från det att sommarlovet börjar till det slutar. Det är så viktigt att låta ögonen och hyn vila. 

Har jag lov, helg eller liknande och bara är hemma sminkar jag mig aldrig. Förstår inte personer som kletar på mascara när de bara ska visa sig för familjen? Ska jag bara ut något ärende, på stan med familjen eller liknande vägrar jag smink. 

Våga vara utan smink du också. Nu har jag dock inga problem med min hy, jag har turen att ha en problemfri hy så jag behöver inte foundation eller liknande för att täcka. Men även om man behöver det bör man låta hyn och fransarna att vila. Du är vacker ändå! 

Här är min osminkade sanning. Hur ser din ut? 

Puss 



Kommentarer

är alltid osminkad, tkr dock du skulle gjort oss ett fint leende istället för putande läppar. Du ser mer ledsen ut på bilderna, tycker du skulle vara glad och stolt över hur vacker du är utan smink! : ) kramis!

Jag går både utan och med, känner aldrig att jag måste ha. Bara kul att måla lite ibland. ^^ Fast jag har mycket problem med acne och har haft problem under min tonår. Bra då att jag inte vart barbiedockan då för min hy´s skull. ^o^


Kom ihåg






Trackback