slide show

Stressad som vanligt

Denna helgen har varit helt sjukt intensiv. I fredags städade jag hela kvällen - jag erkänner att jag städar nästan aldrig men i fredags, då jävlar. Mamma åkte och handlade vid 9 och jag städade fram till midnatt. Det fortsatte hela dagen på lördagen för vi hade gäster på kvällen som var mycket trevligt!! Bilder och så kommer.
 
Det blev sent igår och idag vaknade jag med världens migrän, det var längesen jag mådde såhär dåligt. Har verkligen överdoserat med medicin, allt för att klara av plugget idag. Examensarbetet ska in den 6 januari och jag har aldrgi stressat så mycket som jag gör atm. Vara supernära på att spy av smärta samtidigt som man skriver är inget hit, jag lovar.
 
Imorgon är det näst sista riktiga jobbdagen på skolan jag är nu. Onsdag är det avslutning och sedan slutar min tjänst där, alla har varit så snälla mot mig och tagit hand om mig så väl! På tisdag ska jag skriva under anställningsavtal på skolan där jag har fått jobb. Jag har fått jobb!!! Det jag har strävat efter i 4,5 år. Kan inte tro det. Ska bli en mäktig känsla att skriva på mitt första tills vidare kontakt :) Jag har jobbat nästan varje dag sedan jag var 19 år gammal, jobbat vid sidan om studierna hela tiden mer eller mindre så jobb är inget nytt för mig men en heltidstjänst tills vidare är något nytt. JAG ÄR FÄRDIG LÄRARE I JANUARI, HUR GALET????
 
Puss, måste sova nu. Hörs imorgon.
Igår julpyntade jag faktiskt hela vardagsrummet, kände fuck skolan, jag julpyntar istället. Så mys!! Gammal bild dock, julgranen är tyvärr inte uppe än.



Kommentarer

GRATTIS så roligt för dig & det är du värd tusen gånger om :) kram

Svar: Tack så mycket fina du!
LittleMissSunshiiiine


Kom ihåg






Trackback