slide show

Favoriter i december

FAVORITER I DECEMBER
 
Jag lyssnar på:
 
Dels Playing with fire med Liam - går verkligen på repeat men under december har självklart jullåtarna stått i fokus. Favoriten är och kommer alltid vara Last Christmas med Wham. Den har över 200 miljoner visningar på youtube, förstår varför! Magisk. Vila i frid George Michael. Jag kommer ihåg ett speciellt minne till den här låten, tiderna då min bror fortfarande åkte med oss till Polen, vi var i en stor mataffär och den här låten spelades och min bror gick runt och sjöng med till låten och jag försökte lära mig den. Åhh ♥
 
 
Jag tittar på:
 
SKAM! Bästa som någonsin gjorts, beroende.Har sett den första säsongen och halva säsong 2. När skolan är slut ska jag kolla på så många avsnitt i rad som jag känner för! 
 
Jag läser:
 
Peter Jihdes diabetes och har redan fällt en massa tårar till den, igenkänningsfaktorn är hög och jag blir så ledsen att jag är en av de som drabbats av diabetes typ 1. Jag skulle lika gärna kunna ha skrivit boken för jag kan relatera till nästan precis allt.
Förutom om diabetes så läser jag Sofie Sarenbrants böcker, deckare och helt helt underbara! Så jäkla bra, vartenda en i serien om Emma Sköld. Dock suger slutet på exakt vartenda bok. Alla sidor är riktigt bra, fram till slutet för de blir de riktigt kassa och blir lika besviken över slutet i varje bok. Läst Vila i frid, Andra andningen och Visning pågår. Ska snart börja på den fjärde, Avdelning 73. 
 
Jag spelar: 
 
Pokémon Go är väl det enda jag spelar då & då. Har en massa spel på mobilen men spelar i princip aldrig, Pokémon håller dock fortfarande i sig från sommaren - inte lika mycket dock pga tidsbrist och kallt ute. 
 
Jag ser fram emot:
 
Den 8 januari då examensarbetet är inskickat (!!!!!!!), hur kan något känner så nära men ändå så långt ifrån? När jag tänker tillbaka på de 4,5 åren jag pluggat på universitetet så känns ju 13 dagar nära men när jag tänker på hur mycket jag har kvar på examensarbetet och hur mycket jobb jag har kvar känns det som en omöjlighet. Hur fan ska jag fixa det?? Jag ser fram emot den 11 januari när tentan i språkhistoria är skriven och jag ser fram emot den 12e januari efter opponeringen. DÅ ÄR JAG FRI!!!!!! I alla fall tills jag får komplettering eller liknande som jag säkert lär få för det får i princip alla. Jag ser även fram emot att börja på mitt nya jobb den 9 januari, mitt jobb som högstadielärare!
 
Jag önskar mig:
 
Att det sista med skolan går bra, att jag kommer trivas på jobbet, många härliga minnen och resor och att jag kan börja utveckla min företagsplan. Jag är väääldigt sugen på att starta ett eget företag vid sidan om mitt lärarjobb och jag vet precis vad jag vill sälja för produkter och jag vet precis hur jag vill att det ska se ut. Jag vill få tag i en fin lokal, pengar till att starta upp företaget och sen köra! Jag önskar mig också en bra hälsa i 2017, att migränen kommer att bli bättre och att min diabetes vill samarbeta med mig bättre än i år och underlätta för mig då och då..



Kommentarer

Sofie Sarenbrants böcker är awsome, spännande och välskrivna :)

Svar: Håller med! Älska :)
Carro


Kom ihåg






Trackback