slide show

Ocean Beach Club Makrigialos

Hej från en trött Carro! Klockan här på Kreta är en timme mer än i Sverige så den närmar sig halv 12. Jag längtar verkligen tills jag kan gosa ner mig i denna sköna sängen.
Resan gick bra, dock lång och jobbig. Vi bor på samma hotell som förra året, nämligen Ocean Beach Club Makrigialos. Hade det inte varit för hotellet så hade vi inte återvänt hit. Hotellet är såå bra och utsikten är amazing. Blir helt tagen vartenda gång jag ser den. Såhär ser vårt rum ut. Modernt och ljust, precis som vi vill ha det.
3 tagna från vår balkong, japp pretty amazing va? Medelhavet som sträcker sig så långt ögat kan nå. En massa nyanser av blå får mitt hjärta att hurra lite. Får inte nog!
 
Vad har vi gjort idag första dagen då? Jo jag la mig på stranden typ direkt när vi kom och solade en stund. Dock blåser det äckligt mycket idag!! Det blåste redan förra året men idag var rekord. Det går inte att ligga på solstolen för sanden blåser upp och man får den rakt in i munnen, ögonen, näsa yeah you name it. Har sand bokstavligen överallt. Det stod att det blåste 55% idag men imorgon ska det tydligen vara nere på 5, jag hoppas verkligen! Nu ikväll gick vi och åt och jag ska strax sova. Helt slut! Kommentarer

Kom ihåg


Trackback