slide show

How I pack

Alla har vi väl våra egna små sätt när det kommer till att packa resväskan. För mig tar det oerhört lång tid att packa och jag brukar oftast vara ute i sista sekunden, leta efter typ allt och packa ner mig alldeles för mycket.. Låter inte så bra kanske ni tänker fast jag brukar faktiskt aldrig (förutom kameran nu) glömma saker och jag har koll på vad jag har packat ner och det ligger prydligt och snyggt.
 
Såhär packar jag!
Steg 1: Jag skriver alltid en packningslista! Oavsett var jag ska. Älskar min mobil och finns säkert någon app för sådant men jag är traditionell när det gäller packning, det ska vara papper och penna. Stryker varje sak jag packat ner och gör en ring runt det jag inte kan packa ner förrän avresedagen, t.ex. deo och mobilen.
Steg 2: Plocka fram resväskan. Köpte min Björn Borg resväska i början av förra året och älskar verkligen den. Lätt snyggaste på rullbandet. På den sidan med "selen" som man knäpper lägger jag alla mina kläder och necessärer (har 4 stycken, en med smink, en med diabetessaker, en med laddare och en med tabletter). I det orangea facket har jag lite klämmor och hårolja. I facket med hålen brukar jag ha böcker och lite diabetessaker och i den andra blåa delen av resväskan har jag skor, bikini, underkläder, böcker och min väska.
Steg 3: Jag plockar fram alla mina kläder och lägger i höger, då ser man lättare hur mycket man behöver av varje och kan sedan börja sortera om man tycker att man plockat fram för mycket (vilket jag har svårt för).
Steg 4: Nu börjar jag lägga ner mina kläder i resväskan. Den första högen är kläder jag ska ha på mig på kvällarna i Grekland, runt 9 klänningar och en jeanskjol. Den andra högen är shorts och den tredje högen är linnen, strandlinnen och så ni vet. Där kepsen ligger har jag strandkläder, två kimonos, sarong och liknande.
 
Senare lägger jag självklart in allt annat jag ska ha med mig som strandhanddukar, solkräm och liknande. 
Här packar jag ner mitt handbagage. Min favoritväska från Marc by Marc Jacobs. Här i har jag;
 
- tuggummi
- bok
- solglasögon
- servetter
- pass
- flygbiljetter
- intyg att jag har diabetes
- dricka
- blodsockerapparat och pump
- kofta och sjal
- hörlurar
- sovmask
 
Tycker det räcker för en flygresa på några timmar. Det jag underhåller mig med på flyget är bok och lyssna på musik.
 
Börjar bli en rutinerad flygare nu haha, rätt många resor i sommar ju. På tal om resor, hörde ni om flyget som hade kraschlandet i Dubai? Det är samma flygbolag som vi ska flyga med till Dubai i höst.. Riktigt läskigt att hela flygplanet exploderade.
 
Nu ska jag fortsätta packa, har några saker kvar. Sen blir det middag, bada och liknande och sooova. Ska upp vid 04.00.



Kommentarer

Kom ihåg






Trackback