slide show

14.43

Hej finisar!
 
Terminen har satt igång, både när det gäller jobb och min egna skola. Idag har jag jobbat och jag ska jobba imorgon också. Igår var jag ockå i skolan, på eftermiddagen som sagt och jag fick träffa både min handledare och examinator inför examensarbetet. Jag kan säga att vi alla gick därifrån helt livrädda! Examinatorn var såå sträng, språket i arbetet måste vara på topp för att ens kunna lämna in det. Jag har svårt med det där akademiska språket. Jag skriver ordentligt men jag använder ju inte ett sådant där akademiskt språk i vardagen som de förväntar sig i ett examensarbete så det kommer bli riktigt tufft! Vet inte riktigt hur jag ska klara det om jag ska vara ärlig.. Mitt självförtroende suger så jag går alltid (tyvärr) in med inställningen att jag inte kommer klara saker.
 
Mina frågeställningar får jag nog ta och ändra lite på eftersom att jag måste gå ett lite annorlunda spår än det var tänkt från början.
Waah sommarlov igen, please??? 
 
Mitt i allt detta ska min storebror flytta hemifrån. Han får nycklarna till lägenheten imorgon, så spännande! Så vi är mitt uppe i möbelinköp och liknande. I fredags var vi i Tyringe och handlade inredning och idag ska vi till Jysk och kika på säng, bord och soffa :) 
 
Först och främst ska jag gå ut och fota dagens outift så kika in här snart. 
 
Pussen! Kommentarer
» Stina

Jag var också rädd för språket i mitt examensarbete, men skriver du ditt bästa tror jag det går vägen ändå :) Det gick bra för min del och jag tycker inte du ska oroa dig. Korrekturläs MYCKET så kommer det gå jättebra!

Svar: Åh duktigt av dig! Klarade du på första försöket?
LittleMissSunshiiiine


Kom ihåg


Trackback