Planering

Nu har jag tid att slå mig ner en stund! Redan kl 10 kom Mariusz och började bära ut mina möbler. Klockan 12 var vi klara och därefter städade jag och dammsugade för där fanns ju en del saker under sängen som 8 åriga Carro hade lagt där, haha alltså..
Tog en panoramabild så att ni får se hur mitt rum ser ut just nu. Det enda som är kvar är garderoben för den kan jag ju inte slänga ut förrän jag har WIC klar. Sen är en byrå kvar bakom dörren och en liten hylla som ni ser till vänster. Annars är alla möbler borta! Säng, skrivbord, bokhylla, bänk + tv och dator. Så skönt! Värsta ekot på rummet nu. 
 
Det känns så skönt och jag är nöjd över att äntligen ha kommit igång! Mitt rum är ändå ganska så stort och att fritt få bestämma exakt hur min walk in closet ska se ut känns amazing. Jag får göra precis hur jag vill, mamma lägger sig inte i något. Dock står jag för exakt alla kostnader, mamma bidrar inte med en enda krona och detta är dyrt. 700 fick han idag men detta är ju bara början. 
 
Tänkte lägga upp lite inspobilder sen på WIC jag tycker är fina. Har ni några tips på saker ni tror skulle vara snyggt så får ni mer än gärna länka med bilder och sånt! Behöver all inspo jag kan få. 
 
Nästa steg är att jag ska få välja golv för blev övertalad att jag både ska byta golv och måla om. Så ett golv ska väljas och köpas och rummet ska målas vitt på nytt. Därefter ska dörren bort och sen ska själva garderoberna placeras. Jag har tänkt att hela långväggen ska fyllas med garderober, en hörna och fortsätta på kortväggen. Någonstans vill jag också ha ett vitrinskåp med glasdörrar där jag kan ställa mina märkesväskor. Sen vill jag ha en liten fåtölj och en byrå eller skänk som ska stå i mitten, gärna marmor (inte mormor) där uppe! Har ni tips på något?? Skriv! 
 
Detta känns verkligen så kul men just nu är jag helt slut. Kommentarer
» Stina

Spännande!! :D Tror det blir jättebra, vore kul om du la upp bilder under tidens gång :D

Vad är mamor? menar du marmor? :)

Svar: ja det ska jag göra :D ska försöka fota med kameran nästa gång! oj haha, läser aldrig igenom mina inlägg efter att jag skrivit de ;p
LittleMissSunshiiiine

Kommer säkert bli jättebra när det är klart :)

Svar: Jag hoppas det :D
LittleMissSunshiiiine

Spännande att se hur det blir!! :)

Svar: Ja det ska bli väldigt spännande! :)
LittleMissSunshiiiine

» Emma

Vart ska du sova nånstans om sängen är borta? :o

Svar: i det andra rummet :)
LittleMissSunshiiiine


Kom ihåg


Trackback