Nikon D5500

Här är min nya älskling! Jag fick min första systemkamera år 2010 tror jag? I 6 år har vi varit kompisar men den är väl inte on top just nu, ganska så dålig ändå.
 
Jag har suktat efter denna skönhet ett bra tag nu men det är ju priset som har satt stopp. Nikon D5500 kostar 7300 kr och igår köpte jag även kameraväska, minneskort och linsskydd och landade på 8000 kr. Det är det dyraste jag någonsin köpt men det känns så sjukt bra att ha sparat ihop pengar och kunnat köpa den själv. Jag är mer än nöjd!
 
Igår provade jag den inomhus på kvällen och var chockad över resultatet. Idag tog jag med mig min nya bästakompis ut och fotade, alltså W O W säger jag bara!! Den är så GRYM. Nu fotade jag bara på A (inte auto utan A) och den är redan så grym. Killen på Mediamarkt sa att jag ska börja fota på A och inte M för då kommer jag bara bli irriterad. Tanken är att jag ska gå en fotokurs och lära mig mer.
 
Jag tänkte strax bjuda på några testbilder jag tagit så får ni säga vad ni tycker. Jag är i alla fall så nöjd och jag längtar otroligt mycket till att fota med den i Spanien! :)Kommentarer
» Lydia

köpte en D5200 för ca ett år sen och är så nöjd!

» Sarah

fin kamera


Kom ihåg


Trackback