slide show

Kaos

Hej på er!

Förlåt för att jag inte bloggat på hela dagen. Jobbet var väldigt stressigt idag och när jag stressar så får jag lätt ont i huvudet. Fick sjuk migrän vid 12 tiden. 
Efter jobbet stannade jag kvar en stund för att prata med en lärare om min komplettering. Hon är en av de duktigaste lärarna jag känner och inte ens hon förstod vad min lärare är ute efter!! Blir sååå sur. Ska ta tag i den imorgon, har så jävla mycket plugg denna helgen :')

Detta är ju antagligen de snyggaste skorna som finns! Får rätt ont i fötterna av de dock men ack så snygga. 

Efter jobbet fikade jag med mamma på chicco. Jag åt först kycklingfilé och sen chokladmousse. Ni som känner mig vet att jag älskar choklad! Tyvärr är choklad en migräntrigger för mig men det har aldrig varit sååå farligt. Visst, har fått mer ont i huvudet efter choklad men ändå. Men för två dagar sen åt jag en mars glass (inte så mycket choklad ändå) och några minuter efteråt fick jag sån sjuk jävla migrän så jag ville seriöst ta och skjuta mig själv. Idag efter chokladmoussen fick jag ännu en gång så satans ont i huvudet så jag trodde att jag skulle svimma. Åkte till maxi men hade så galet ont så mamma fick skjutsa hem mig. Väl hemma skulle jag kolla på finalen av let's dance men det gick inte, hade så äckligt ont. Grät mig till sömns och har sovit fram tills nu :( har fortfarande svinont så tänkte bara uppdatera snabbt och sen sova igen. Jag kan tydligen inte äta choklad längre vilket suger för choklad är mitt liv.. Hur tusan ska jag klara mig utan choklad?! Hur gör man :( 

På stan träffade jag btw Orgi, har inte träffats på jättelänge! Stötte på honom i gallerian och han är klar med sin utbildning nu! Stolt man blir :D han ska på arbetsintervju nästa vecka och jag håller självklart tummarna för honom. 

Fick förresten en fråga här på bloggen varför jag gjort så att man inte kan ställa privata frågor på min ask? Jag har inte gjort något!! Så det borde funka som vanligt? Fler som har det problemet? Gå gärna in på min ask.fm/carro93 och prova. Uppskattas. 



Kommentarer

Det står att man måste logga in :((

Svar: nu vet jag svaret på det! ask har ändrat något så för att kunna ställa frågor måste man ha ett konto MEN man kan fortfarande vara helt anonym. jag känner många som har ett ask konto men inte har svarat på en enda fråga, för det enda de gör är att följa andra. så om du bara skapar ett konto (GRATIS) så kan du följa mig och så får du koll på alla mina svar :D och då kan du fortfarande ställa frågor helt anonymt, saken är bara den att du måste ha ett eget konto. hur dumt som helst, fattar inte varför de gjort så..
LittleMissSunshiiiine

Åh vad söt du är och allting såg såååå gott ut! :D
Ha en bra dag, kram


Kom ihåg






Trackback