slide show

Tisdag

Hej på er!

Jag har överlevt jobbet och sjukgymnasten. Där tog det bara 5 minuter och jag fick några övningar att göra hemma, känns ju kul att betala 160 kr för det.. Men hon sa att om man inte tränar foten så kan det vara så att smärtan aldrig går över och det vill jag ju inte. Den är fortfarande svullen tydligen, det blev en rejäl stukning och ledbanden drogs isär, ajaj. 

Nu sitter jag på biblioteket och tråkar. Tror jag glömde mina hörlurar på jobbet så får lite panik. Hämtade i alla fall en massa böcker som kommit, yey vad mycket jag har att läsa.. Denna kursen är så hektisk, 20 böcker på 28 dagar som sagt och det känns verkligen som mission impossible. 

Väntar på att mamma ska sluta jobbet så att vi kan åka till läkaren och få min botox. Vill verkligen inte ta 6 sprutor till i käken, det är så jävla obehagligt. 
Några av böckerna som ska läsas men jag ska nog köpa några av böckerna istället för tycker att böcker från biblioteket är lite..äckligt. Kurslitteratur går bra men skönlitteratur som så många har läst är bara lite nej.
Började läsa denna, helt okej än så länge! 



Kommentarer

Kom ihåg






Trackback