Questions / Answers London part 1

Åh så kul att jag fick så många London relaterade frågor! Mina läsare är bäst! Här kommer svaren.
 
Vad ska du satsa på för kläder i London? Är det varmt där nu?
 
Svar: Där är cirka 13 grader nu. Jag hade tänkt mig svarta jeans, olika tröjor, sneakers och skinnjacka, alternativ vårjacka. Jag hoppas på fint väder och sol! Just nu är vädret i London inget att hurra för, men det hoppas jag förändras.
 
Ska du shoppa mycket i London?
 
Svar: Ja jag hade tänkt det! Ska ha med mig 6000 så förhoppningsvis shoppar jag för allt det.
 
Jag älskar London! Det är en så härlig stad!
 
Svar: Jag älskar också London! Det är något speciellt med den staden alltså, alltid fullt med liv.
 
 Oj 6000! Jävlar vad kul att handla! Hur står pundet? Är det billigare att handla i London?
 
Svar: Jätteskoj! Shopping är livet. Jag har faktiskt inte kollat upp hur pundet står just nu, ska göra det när jag känner mig lite friskare. Primark finns ju i London och det är en affär med otroligt billiga kläder och så är tex Nike och liknande märken lite billigare i London. Sverige är ganska dyrt när det gäller shopping över lag.
 
Vad ska du köpa i London?
 
Svar: Oj det var en bra fråga! Jag ska framför allt handla på Victorias Secret eftersom att det inte finns här så där tänkte jag spendera några tusen, framför allt på kläder, passfodral, necessärer, smink och mobilskal. Sen ska jag köpe kläder, vet dock inte riktigt vad än, det jag tycker är snyggt!
 
När kommer London inlägget upp på bloggen?
 
Svar: NU!
 
Vartifrån ska ni flyga?
 
Svar: Från Köpenhamns flygplats.
 
 Hur länge ska ni vara där?
 
Svar: Åker på onsdag och kommer hem på lördag, så 3 dagar skulle man kunna säga.
 
Brukar ni ta bil eller tåg ner till flygplatsen?
 
Svar: När vi flyger från Malmö så kör vi ner dit och parkerar men eftersom vi flyger från Köpenhamn denna gången så ska vi faktiskt ta taxi. Just på grund av den anledningen att jag mår fruktansvärt dåligt när jag åker tåg. Den andra familjen ska dock åka tåg. Från Köpenhamn till Hässleholm ska vi dock åka tåg för det blev riktigt dyrt med taxi.
 
Ska din mamma också shoppa?
 
Svar: Ja det ska hon men hon shoppar aldrig lika mycket som jag men jag hoppas att även hon kommer köpa något för annars får jag alltid dåligt samvete haha.
 
 Vad kostade resan allt som allt? Är det något ni betalade direkt?
 
Svar: Cirka 20 000 utan shopping kommer det antagligen gå på. Hotellet betalar man på plats, flygbiljetterna betalade vi direkt och även alla sevärdheter som tex musikal.
 
Vad ser du mest fram emot på resan?
 
Svar: Att shoppa, att få känna storstadslivet, att äta ute på olika restauranger, att gå på musikal, att ta en massa bilder och att umgås med min mamma och våra vänner!
 
Har du gjort en packlista? Vad står det på den i så fall?
 
Svar: Inte än men jag ska göra det i helgen! Då delar jag med mig av den på bloggen om ni vill?
 
Du har ju varit i London innan, varför bestämde ni er för att åka dit igen?
 
Svar: För att både jag och mamma blev helt kära i London och vill gärna åka dit igen. Och så har den familjen vi ska åka med aldrig varit i London så vi vill visa denna fantastiska stad för dem!
 
Vad shoppade du i London senast du var där och vad var positivt/negativt med den resan?
 
Svar: Jag var inte speciellt intresserad av shopping när jag var i London 2011 så när jag tittar tillbaka så köpte jag mest fula och onödiga kläder och prylar.. Var inte ens på VS då. Det ska det bli ändring på i år! Det fanns ganska mycket negativt med den resan, det var just på den resan som jag fick migrän för första gången. Jag hade ingen aning om vad det var och hade aldrig haft migrän inann så hade ingen medicin med mig eller så. Jag mådde otroligt dåligt alla 3 dagar på resan, mådde ständigt illa och trodde jag skulle spy i alla affärer. Kunde knappt äta på restaurangerna heller, servitörer trodde det var något fel på deras mat haha.. En annan negativ sak var att vi tappade bort biljetterna till Madame Tussauds som vi hade beställt i förväg så det blev en massa strul med det och extra utgifter. Vädret var inte heller tipptopp, det regnade mycket. Men annars var resan underbar! Vi gjorde mycket roliga saker :) 
Det blev så många frågor (kul!) så jag gör en part 2 också som en fortsättning. Ni kan fortsätta att ställa frågor på ask.fm/carro93 om ni undrar något mer!Kommentarer

Kom ihåg


Trackback