Q / A

Svar på lite läsarfrågor! 
Svar: det var ju tråkigt att du tycker det :( jag försöker verkligen att uppdatera så mycket jag hinner men med både jobb och heltidsplugg så är det inte så lätt, jag är helt slut när jag kommer hem och därför är uppdateringen rätt kass ibland. Sen har jag lite bloggtorka också, ofta vet jag inte riktigt vad jag ska blogga om. Så har ni några idéer så får ni gärna skriva de till mig så ska jag fixa de inläggen! Sen tycker jag också att det är roligare att blogga på sommaren för då händer det mer saker än på hösten och vintern. 
Svar: nej baddräkt är inte min grej. 
Svar: ja det har jag tyvärr gjort, lite mer än 10 kg till och med. Haha nej muskler är det tyvärr inte ;) mina tabletter gjorde så att jag gick upp rejält men nu har jag slutat med tabletterna för jag vill inte gå upp mer. Kul att det inte syns så mycket dock! 
Svar: så ska du absolut inte tänka! Jag gillar inte baddräkt så jag kommer gå i bikini ändå, man ska vara stolt över sin kropp och folk på stranden brukar ändå inte ha tid att kolla in andra utan man är för upptagen med sig själv. Jag har dock inte sådär små bikinitrosor utan lite högre som sitter så mycket bättre men ändå ser snyggt ut! Så det är mitt bästa tips till dig, investera i ett par högre bikinitrosor :)

Tummen upp till denna höga bikinitrosa! 👍Kommentarer

Kom ihåg


Trackback