Hur var det att träffa Eric Saade?

Nu tänkte jag berätta om hur det var att träffa Eric Saade på meet & greet tävlingen!
 
Det var alltså så att man skulle svara på en fråga om Eric och skriva en motivering om varför man skulle vinna, jag kom på att jag skulle vara med i tävlingen 10 minuter innan den avslutades, mamma tjatade på mig att jag skulle sova men jag bläddrade igenom Facebook snabbt och det var då jag såg påminnelse angående tävlingen. Jag skrev snabbt ihop en motivering som skickades in 23.57. Hade aldrig förlåtit mig själv om jag hade gått miste om den här chansen.
 
Dagen efter fick jag reda på att jag hade vunnit och skrek av lycka, kunde denna fantastiska händelse verkligen hända mig?!
 
Dagen med ett stort D kom och det blev måndagen den 23 mars. Jag var först i skolan i Helsingborg mellan 9-12 och hela dagen var jag så glad, inte ens en diskussion med en trög lärare som vi 8 hade kunde stoppa min glädje. Vid klockan 14 kom mamma till Helsingborg och hon skjutsade mig till hotellet. Där satt jag i 2 timmar och väntade och medan vi sitter i restaurangen (jag var först av alla på plats) så kommer Eric Saade in på hotellet och står vid receptionen (ahhhh!!) men jag kände att det inte var läga att gå fram och stressa upp honom eftersom jag ändå skulle träffa honom snart.
 
Klockan blev 16 och vi blev upphämtade av en kvinna som följde med oss till hotellrummet. Där fick vi sätta oss på stolar, i sängen och vissa stod upp. Vi väntade på att Eric skulle komma i cirka 7 minuter och det var nog de längsta minuterna i mitt liv, det var knäpptyst i hotellrummet. Vi var cirka 20 stycken i ett litet hotellrum, vi 10 som hade vunnit + press. Och så äntligen öppnades dörren och Eric kom in!!!!! Jag kunde inte sluta le. Vi fick en varsin kram och det var den bästa kramen jag någonsin fått.
 
Han satte sig i soffan och så fick alla som ville ställa frågor till honom. Han sa att han hatar journalister men att han gillar oss så vi får ställa vilken fråga vi vill till honom så skulle han svara på de. Vi gick laget runt och den första frågan jag ställde var om han vill vara med i Melodifestivalen en gång till, om hans mål fortfarande är att vinna Eurovision. Han svarade att ja han kommer antagligen vara med igen för när han har gett sig in på något så vill han inte ge upp. Den andra frågan jag ställde var om Dubai verkligen är så coolt som alla säger (han har varit där ett antal gånger på senaste tiden) och om det är många som känner igenom honom i Dubai. Eric svarade att Dubai har blivit lite av en flykt, när han känner att det blir för mycket här i Sverige så flyr han till Dubai. Det är endast svenskar som känner igen honom så han kan vara väldigt anonym. Eric berättade även att sist han var där så gick han upp 7 kg för han bara åt och tränade inget, hahah! Den sista frågan jag ställde var om han kan gå runt på ICA utan att bli igenkänd. På det svarade han att han inte brukar ta på sig solglasögon och hatt och gå runt och säga att han är Eric Saade utan att han har sina tricks, han brukar ta på sig en myströja med luva så att han får vara mer anonym men det är alltid någon som känner igenom honom.

Sedan pratade han även om positiva och negativa sidor med kändisskapet. Han berättade att det inte är så roligt att ta selfie med fans när han står i köttdisken på ICA eller i toalettkön "selfie med Eric Saade i toalettkön" hahaha. Allt detta berättade han med en humor och så mycket glädje i blicken. Jag fick se en helt ny sida av Eric, en riktigt rolig och avslappnad sida. Han är verkligen världens finaste kille. 
Hela stämningen var riktigt avslappnad och det kände som att sitta och prata med sin kompis :)
 
Efter pratstunden så hade han en liten minikonsert, det blev 3 låtar. Sting, hearts in the air och coming hom.e Han stod upp på fotöljen ni ser på bilden och helt plötsligt tappar han balansen och ramlar ner, hahahah som vi skrattade! Man såg verkligen att sjunga är det han älskar att göra, det är hans lycka i livet. 
 
Efter den minikonserten så verkade det som om allt var slut och jag gjorde bort mig totalt och frågade "får vi ta en bild med dig innan vi går?" och han bara det är inte slut än! Men vill ni redan gå?? Haha såå pinsamt..
 
Efter det tog vi selfies med Eric, han höll i min mobil (omg) och därefter fick vi autografer. Sen skulle han prata med pressen och vi fick stanna om vi ville och det gjorde jag. Så en halvtimme stod vi och kollade på medan han pratade med olika tidningar osv. Efter det fick vi ytterligare en kram och sedan var det slut. När jag skulle gå fram och krama honom fick han ett gosedjur av mig, en kyckling och hans kommenter var klockren: i natt blir det bara jag och kycklingen, för det är det enda jag kommer få i natt. HAHAH.
Jag är så tacksam för att jag vann, det är en av de absolut roligaste sakerna jag har gjort i mitt liv och Eric är verkligen en helt underbar kille.
 
Här kommer några bilder men jag har 100 stycken tror jag så jag delar upp de i flera omgångar. Om det är något mer ni undrar så kan ni kommentera eller fråga på min ask: ask.fm/carro93
Snyggaste killen i Sverige!!Kommentarer

Kom ihåg


Trackback