Drömmen om Paris

Paris..en stad som många drömmer om. Paris ska vara den där romantiska staden som är helt fantastisk. Paris ska förtrolla människor, tyvärr blev jag varken förälskad eller förtrollad av staden. 
 
Det som drar ner mitt betyg av Paris är tre saker, för det första så anser jag fransmännen som otrevliga över lag, det kändes inte som en speciellt vänlig stad och människorna var inte hjälpsamma. För det andra vägrar många prata engelska vilket bara är en sådan löjlig sak eftersom nästan alla behärskar språket men de anser att franskan är det överlägna språket och på många restauranger och i många affärer pratade de endast franska. Det tredje är att fransmännen röker överallt! Det är det saker som drar ner mitt betyg mest, överallt såg man cigaretter och jag mår hemskt dåligt av cigarettlukt. Till och med i souvenir butiken vid Eiffeltornet rökte de, dålig stil.
 
Jag vet inte riktigt, jag var kanske för liten för Paris, det var trots allt år 2006 om jag inte minns fel. Vi var inte ens på Louvren för jag var inte intresserad vilket jag ångrar idag, hade varit så häftigt att få se Mona Lisa!
 
Jag är sugen på att ge Paris en chans till, helt under sommaren. Vem vet, då kanske även jag blir förtrollad av Paris?
 
 
Paris

Kommentarer
» N

Jaa Paris vill jag verkligen till någon gång!

Svar: :)
LittleMissSunshiiiine


Kom ihåg


Trackback