Drömkille och tenta

Hej på er!
 
Är hemma idag med, med en sprängande migrän och feber i kroppen. Har bara vilat och kollat på film, såg The fault in our stars för jag vet inte vilken gång.. Men den är så sjukt bra! Lätt min favoritfilm av alla filmer jag har sett.
 
Gus är seriöst perfekt, drömkillen på hög nivå.
 
Kolla honom, så perfekt! <3
 
Grät som en bebis som vanligt, så otroligt sorglig film. Nu har jag börjat kolla på Men, women and children för han spelar i den filmen också men den är lite sådär tycker jag.. (Jag som egentligen inte alls tycker om att se film men vad ska man göra när man är sjuk). Vill även se Divergent och Insurgent, för Ansel har en roll i de filmerna också. Har någon av er sett Divergent, är den bra?
 
På tal om något annat så blev jag godkänd på min hemtenta om utvecklingsarbete vilket känns toppen! Det är den individuella tentan, blev så himla glad när jag fick reda på det. Den delen som jag och Nick skrev tillsammans har vi inte fått tillbaka resultatet på än, vi får väl se hur det blir med den. När jag var i skolan förra måndagen så hade vi examinarande seminarium angående det delprovet, när alla grupper var klara så kommer läraren där och skriver upp en massa saker på tavlan som alla grupper måste gå igenom, hon ville alltså underkänna alla på den tentan. Tänk då att en av grupperna bestod av skolans mönsterelever, av skolans absolut bästa elever som alltid presterar högst resultat på alla tentor. Snacka om att de blev förbannade! Och det blev alla vi andra i de andra grupperna också, ingen av oss förstod verkligen hur hon kan säga att vi blir underkända pga några småsaker?! Det blev en livlig diskussion i klassrummet och det blev nästan bråk, fyfan vad sura vi var på henne. Det slutade med att hon blev svinarg på alla oss och bara "nej men ta och strunta i allt vi har pratat om nu, bara glöm det. Jag ska ta och prata med mina kollegor", man bara shiiii chilla. Vi menade liksom på att de andra grupperna som har andra examinatorer inte alls blir bedömnda lika hårt som vi som har just den här läraren och det sa vi också till henne. Jävlar vad sur hon blev. Så nu väntar vi på resultatet från den tentan..Kommentarer

Kom ihåg


Trackback