slide show

Tandläkaren

Jag överlevde! Japp japp. 

Men det var så hemskt. Jag hatar tandläkaren överhuvudtaget för det är så jobbigt att ligga där med öppen mun och jag som redan har problem med käken får snabbt ont när jag måste gapa. Så jag fick någon jävla kloss i munnen som skulle hålla den öppen, sjukt äckligt. 

I alla fall, i början provade vi utan bedövning men redan efter 5 sekunder så ilade det något så fruktansvärt så de fick avbryta och så sa jag att jag ville ha bedövning. Jag fick sån bedövningssalva innan bedövningen och så blundade jag när de stack med sprutan, mamma sa att den var enorm så det var verkligen tur att jag inte tittade. Klart den gjorde ont, det är ju trots allt en nål som ska in på ett ställe där nålar inte borde vara. Men själva bedövningen var inte så farlig, trodde den skulle göra mer ont. 

Till själva borrningen, det var bland det hemskaste jag varit med om!!!! Mitt hål var så djupt så hon borrade i det i 35 minuter, bland de värsta 35 minuterna i mitt liv. Jag har väldigt lätt till att få kräkreflexer så jag höll på att kräkas ner på tandläkaren ett x antal gånger. Efter 35 minuter så hon att hon inte kan borra mer för då når hon nerven och det vill hon inte. Så jag fick medicin på tanden och så ska de fortsätta på den om 3 månader. Så herregud, den är inte ens färdig än!!! Eftersom jag reagerade så pass starkt med kräkreflexer så sa hon att hon inte kan laga de andra två tänderna idag för det klarar jag inte. Så jag fick 2 nya tider i maj där vi ska laga de andra två tänderna. Så jag måste alltså ta bedövning 3 gånger till (jag dör).

Medicinen jag fick på tanden smakar verkligen skit!!! Var nära att spy på maxi hahah, fick köpa en vattenflaska i panik. Smaken håller i sig fortfarande och det var det absolut värsta med hela dagens historia. 

Till er som ska laga en tand: tips!! Ta bedövning! Det är inte så farligt som man tror och det känns så mycket mindre när de borrar, det är dock fortfarande väldigt obehagligt. Sen domnar halva munnen och kinden av och det håller i sig i några timmar och det är väldigt obehangligt och man får inte äta tills det går över men det var inte såå farligt. 

Ja har ni några frågor så är det bara till att ställa de! 



Kommentarer

Kom ihåg






Trackback