slide show

Extrem trötthet

Jag har aldrig varit en person som blir trött speciellt snabbt, jag har alltid varit en nattmänniska men sedan jag började ta mina nya tabletter sibelium så har jag blivit extremt trött!
 
Varje morgon är en plåga, när jag tänker på att jag måste gå upp inför tex jobbet eller skolan så känner jag bara nej nej nej, låt mig ligga kvar i sängen. Den enda tanken som får mig att gå upp på morgnarna är att jag räknar ner timmarna innan jag får gå och lägga mig igen. Efter en dags jobb kommer jag hem vid 16 tex, lägger mig på soffan och somnar inom 10 minuter. Oftast nu för tiden sover jag i några timmar efter att jag kommit hem så att jag ens ska orka med kvällen. På fredagar är jag helt slut, klarar mig max till klockan 22. 
 
Detta är för mig otroligt jobbigt för jag vill inte känna mig såhär trött hela tiden. Men jag måste ta mina tabletter så.. Detta är en riktigt jobbig biverkning, mest för någon som aldrig haft det såhär.
 
En annan biverkning av sibelium är viktuppgång och tyvärr har jag även drabbats av denna biverkning. Jag har gått upp cirka 5 kilo och det ger mig verkligen ångest. Det var därför jag började gymma men nu pga min fot har jag inte kunnat gymma på drygt 3 veckor.
 
Åh sibeliums biverkningar suger..
En annan sak som jag är i stort behov av är SOL. Längtar bara tills veckan i Grekland, åh vad jag tänker vila ut.
 
 



Kommentarer

Kom ihåg






Trackback