slide show

What a day

Vilken dag! Så stressigt med tentan, skickade in den exakt 23.59, that hjärtattack man får. Är inte speciellt nöjd, hann knappt läsa igenom den men vi får väl se. 
Åt på donken tidigare idag, egentligen gillar jag inte alls MC men jag var hungrig och de har börjat sälja mozzarellasticks vilket är sjukt gott. Mitt huvud tycker dock mindre om det eftersom att ost ger mig cp mycket migrän. Har fått sota för det hela kvällen. 
Dagens mest negativa var att jag klämde två fingrar i dörren idag och det riktigt rejält. Den smärtan var obeskrivlig, trodde seriöst jag skulle spy så ont det gjorde. Det är en sådan dörr som stängs när man släpper den vilket jag inte var uppmärksam på så där var ju mina fingrar, och dörren smälldes igen med ganska hög hastighet. Ajaj säger jag bara. Två feta blåmärken och jag kan inte böja det ena fingret, gör äckligt ont. Svullnat upp har det också gjort, big finger nu. Kan man stuka ett finger? I så fall har jag lätt gjort det. Har aldrig brutit något men det känns fan nästan som det. Jag är sååå klumpig??? Först stukar jag foten som inte ens är bra än och nu fingret? Vafan Carro. 

Nu ska jag bada och sen sova. 
Hej! 



Kommentarer

Kom ihåg






Trackback