slide show

Shopping got cancelled

Idag var tanken att plugga hela dagen.. Var landade jag istället? Jo vid min garderob för helt plötsligt fick jag ett ryck och skulle rensa alla mina garderober här hemma. Ett x antal timmar senare och ett x antal påsar fulla med kläder senare är jag nu klar. Jag bara rensar och rensar men ändå har jag likamycket kläder kvar känns det? Nej men nu är det faktiskt lite mindre vilket känns skönt. Räknade mina märkeskläder också och fick det till 21 Odd Molly, 12 Gant och 13 Ralph Lauren, ojsan. Jättefin kvalite på alla dock så jag är mer än nöjd! 
Dock blev det som sagt inget plugg vilket inte är så bra eftersom att uppsatsen tydligen ska vara klar redan den 4e och inte 7e som jag trodde! Ehhh panik??? Planen var att åka till emporia den 2a, äta brunch på Scandic först sen shoppa på emporia och till sist avsluta med KFC som öppnat i Malmö. Låter som en hur bra dag?? Nu tror jag tyvärr jag får ställa in, känner att jag nämligen måste skriva hela 1,2 och 3e om jag ens ska bli klar. Fan fan. Nåja, you do what you have to do, right? Detta betyder dock att jag har några tusen att shoppa för och de funderar jag att bränna på internetshopping. Kan jag inte komma till shoppingen får väl shoppingen komma till mig? Blir väl Gant, Ralph Lauren, DW eller Lacoste. Kan inte riktigt bestämma mig. Kommentarer

Om det inte är något speciellt du behöver, VARFÖR inte spara pengarna? Dina resor du skriver om te.x? Är det inte bättre att spara pengarna till det? :)

Svar: Får in nya pengar under året, sparar då!:) sen har jag redan betalat 4k för resan denna månaden som vi ska på :)
LittleMissSunshiiiine


Kom ihåg


Trackback