slide show

Mamis födelsedag

Hej på er!

Jag har haft mysigaste dagen på länge med mamma. Som sagt fyller hon år idag och jag har verkligen försökt få hennes dag så bra som möjligt, det verkar ha lyckats ganska så bra. 

Först tog jag då botox på sjukhuset i Kristianstad. Jag har tagit det två gånger innan, 35 sprutor varje gång och det har gjort ont varje gång men ändå så att man klarar det men idag????? Alltså herregud jag trodde jag skulle spy och svimma om vartannat. Det gjorde så otroligt ont, jag kommer inte ihåg att det någonsin har gjort så ont? Andra sticket var i käken och ett blodkärl träffades så blodet bara strömmade. Han fick inte stopp på det på flera minuter, redan där kände jag att behandlingen kommer bli ett helvete. Fortsatte med 33 stick till och usch vad hemskt det var. Allra hemskaste är lite ovanför örat, vet inte vad ställer heter men det är såå äckligt att ta de 3 sprutorna där. Man känner hur nålen verkligen försöker trycka sig igenom hinnan som finns där och allt knakar medan nålen går in och sedan känner man strålen av botox som sprutas in. Alltså det är såååå äckligt och obehagligt. Känns verkligen som man ska svimma under de 6 sprutorna. Neurologen som ger mig de är verkligen världsbäst dock! Så sjukt proffsig och jag känner mig otroligt trygg i hans sällskap. Verkligen helt underbar läkare. 
Tårarna bara rann på vägen ut från sjukhuset. Jag kanske är extra känslig nu i och med mensen men jag kunde verkligen inte sluta gråta. 

Jaja nu är det över, 3 månader till nästa - skönt! Jag mår inte så jättebra nu dock, har ont lite överallt. 

Efter det åkte vi till stan för att mamma ville äta på ocean city men jag gillar inte maten där. Sen gick vi på stan, jag köpte både två par skor och en ny Ralph Lauren tröja, så nöjd!! Sen bjöd jag mamma på bar-B-ko. Så dyrt men såå gott!! Mysig daaaag, grattis igen mami. 
Lägger upp fler bilder sen, kameran var med. 

Nu måste jag plugga, ska lämna in en del av uppsatsen imorgon och klockan börjar bli mycket. 

Jag hoppas innerligt att min fina mamma hade en bra födelsedag. Kommentarer

Kom ihåg


Trackback