slide show

julklappar 2k15 #4 En rosa dröm från Gant

Fortsätter visa upp mina julklappar, och det är absolut inte för att skryta om någon av er tror det, jag visar ju upp allt annat jag köper så detta är på exakt samma sätt, sen vet jag att vissa av er gärna vill se bilder på vad jag fått.
Får jag endast välja en sak som jag blev allra gladast för är det nog denna tröjan, eller en likadan fast i svart som jag också fick. Den är från Gant och bara så snygg. Kommentarer

Hur ser modet ut för tjejer för tillfället?

Svar: Jag kan bara tala för mig själv. Men jag kör som vanligt på en blandning mellan söt och tuff stil. Jeans med hål är ju himla inne nu och tröjor med snörning där uppe, en sådan äger jag dock inte. Jag fortsätter med mina jeans och tröjor (just nu framför allt märkeströjor). Det är även populärt att ha strumpbyxor, en klänning och en tjocktröja över så att klänningen endast blir som en "kjol". Vita sneakers är alltid ett säkert kort fast atm fryser man ju ihjäl i det så nu får det bli ett lite varmare val. Även skjorta och en väst över är alltid inne. Hoppas du fick svar.
LittleMissSunshiiiine

Fiiiin :)

Tycker verkligen dem där är fina :). Så sugen på att köpa till mig själv :).

Har alltid velat ha en GANT tröja. Så sjukt snugga!


Kom ihåg


Trackback