slide show

En lördag

Sorry för utebliven bloggning men Sthlm Delete kom mellan. Min nya bok alltså, har läst mycket idag. Himla underbart. Den är dock inte riktigt lika bra som första delen var, lite av en besvikelse men brukar lätt bli så - både med film och böcker.
Bilder jag kollar på oftast är bilder från mina resor. Har nog aldrig velat komma bort så mycket som nu!! Jag vill bara resa. Drömmen hade verkligen varit att resa till ett varmt land under jullovet, till en storstad under påsken och Polen och två solsemestrar under sommaren. Då hade jag varit lycklig, jag mår så bra utomlands.
 
Tanken är att mamma och jag ska dra till Dubai mars 2017. Då har jag jobb och Dubai känns verkligen som en plats som lockar. 
 
Vad händer annars nu på jullovet då? Jag måste börja plugga redan på måndag, usch spyr lite av själva tanken. 380 dagar kvar sen är jag FRI, men imorgon tänker jag också ta julledigt. Tror jag ska rensa lite i min garderob också. Har köpt så mycket märkeskläder de senaste månaderna att jag inte riktigt tycker om mina andra kläder längre. Nu är det Morris, Gant och Ralph Lauren som gäller. Odd Molly är okej fortfarande men tillhör inte längre favoriten, Gant har tagit över den platsen. Har dock en del h&m och bikbok kläder som jag gillar men allt de andra? Nja inte direkt så en rensning behövs igen. 
 
Jag hoppas att ni har haft en mysig dag! Kika in alldeles strax så ska ni få se några julklappar :)Kommentarer

Kom ihåg


Trackback