slide show

Grekland dag 2 #2

Efter en heldag på stranden gick vi upp på rummet och duschade, fönade håret, tog på oss lite finare kläder och sen begav vi oss ut för att äta och på "stan". Jag är alltid så trött efter stranden så hade helst somnat kl 19 haha men mat behöver man ju.
Försökte ta lite bilder men det blåste hela galet, nåja de blev rätt bra ändå! Bild nummer 7 är en av mina absoluta favoriter, så härlig bild på alla sätt och vis. Bilderna är tagna utanför vårt hotell, OBC. Om ni kollar dit där solen är så är fanns det en backe ner där och det var där "stan" låg. Jag ska berätta om Makrigialos i ett separat inlägg men det var ganska dött där om man säger så men inte mig emot, jag ville slappna av vilket jag verkligen gjorde!
Så vackert! Naturen var stunning.
Mamiiii
Och en selfie, färgen började komma
Makrigialos i 1 bild
Vi gick och åt på ett ställe som heter Obelix och ligger precis mitt emot OBC. Färskpressad apelsinjuice är ju bland det absolut godaste som finns??
Rätt mysigt ställe faktiskt och ägaren Nicolas var hur trevlig som helst, han frågade om jag och mamma var systrar hahah.
Skål!
Mixed grill plate med bla fläsk, souvlaki och gyros. Helt ok! Dock var jag inte alls hungrig på kvällarna i Grekland?? Så jag åt typ 15% av maten jag beställde in 5 av 6 kvällar, ajdå.
Efter middagen gick vi och upptäckte Makrigialos ny night en stund. Så mysig by!Kommentarer

Kom ihåg


Trackback